A 0.9.7. verzió fázis fejlesztési hírei, ÚJ funkcióinak összegzése:


A legutóbbi hasonló hír összegző cikk óta:

Új MennyOrszág Képzési Rendszer brandinget kapott a korábbi YouTube és Facebook oldalam is:



És egyéb helyeken is ez lett az új branding (pl. egyéb oldalaim email feliratkoztatásainál, double optin emaileken), tehát a MennyOrszág hódít 😉





+ Új képzés:

Ingyenes Hírlevél és Marketing Automatizálás:

S eme képzés is már az 1.5 verzióra fejlődött, és ráadásul 3 új releváns, ingyenes videót is csináltam hozzá (amik közül legalább 2 lesz majd a képzéshez tartozó leendő értékesítési tölcsérben is!):





+ OKOSABB ingyenes képzések s hírlevelek:
A releváns hírlevél automatizáló képzésem is frissült azzal, hogy hogyan tudod Te is pontosan megcsinálni ugyanazt, amivel fejlődtek az ingyenes hírlevél képzések, s hogy hogyan tudsz ilyen full automata okoshírleveleket csinálni, mert: Az ingyenes pénzügyi és ingyenes önfejlesztő képzés heti hírlevele is sokkal okosabb lett, mert immáron minden új és véletlenszerű videót is külön-külön kezel, amire már külön külön egyesével is csak arra is rá lehet kattintani már, és akkor csak azt hozza be, nem az összegző listát meg ‘egybe-képet’ mint anno. S a releváns képeket is külön-külön rakja bele a hírlevélbe immáron és mindezen felül az önfejlesztő képzés az új és a véletlenszerű szekciókon felül egy kiemelten ajánlott véletlenszerű válogatással is bővült.


+ 4.4-essé fejlődött a Cég-Jövő Jóslós képzésem több új anyag és oktatóvideó miatt mint pl.:
+ 30 perces videó az utazási MLM szerű cégekről. Eme fél órás oktatóanyag az alap CégJövő Jóslás csomagosoknak is elérhető (tehát nem csak a MennyOrszág csomagosoknak), ezért emeltem a cégjóslás képzés árát is ismét.
+ 1,5 órás képzési videó a kriptovaluta bányász IOT szerű cégekről (ami szintén az alap CégJövő Jóslás csomagosoknak is elérhető), előzetese:



+ A befektetési ötletek képzés 2.0 -ássá fejlődött számos új hasznos módszer miatt. Több új nagyon konkrét befektetési ponttal és számtalan nagyon konkrét befektetési tippel bővült eme képzés alap része (amihez NEM szükséges MennyOrszág csomag), s így az ára is nőtt.


+ HATALMAS fejlesztés:
Immáron minden lényegi oldalon ott van az ajánlói linkje mindenkinek egy kattintással kimásolható módon ráadásul dinamikus formában, ami mindig pont ugyanazon oldalra vezet, ahonnan kimásoltad! Ez hatalmas forradalmi csodafunkció, szintén megakuriózum, mert kb. sehol máshol nem szokott ilyen se lenni!! Tehát már nem kell soha többet egyéni manuális módon szerkesztgetni az ajánlói linkeket ha egy konkrét, specifikus külön oldalra szeretnéd irányítani a meghívottjaidat, hanem elég a megosztani kívánt oldalra menned (pl. egy értékesítési tölcsér legelső videójára, pl. a cégjóslóséra) és az ott megjelenő közösségi média ikonok mellett elég rákattintatnod az ajánlói linket kimásolóra, azaz erre, ami egy kattintással a vágólapra másolja ama dinamikusan létrehozott egyéni ajánlói linkedet, ami mindig PONT arra az oldalra mutat, ahonnan ki lett másolva eme módszerrel:

És természetesen ha a közösségi média ikonokra kattintasz, akkor meg ugyanezen dinamikus ajánlói linkedet osztja meg ott (pl. a facebookon), kifejezetten pont csak ama oldalra vezető egyéni ajánlói linkedet, amely oldalról kattintottál! Ilyet se láttam max 10 évente 1x, ugyhogy ez már közel a 20. olyan teljesen egyedi és csudihasznos kuriózum, ami egyik másk MLM-ben sincs!! Persze ez csak bejelentkezés után működik jól, máskülönben az egyéni kódod nélkül generálja le a linket! Tehát osszátok bátran a tölcsér videókat, mert a konverzió azóta is 10% (azaz pont kb. minden 10. ingyenes tag vásárol)! 😉



+ Az megoldás az anti-MLM-esekre:
Az MLM szekptikusok és a hirdetési könnyítések miatt létre lett hozva egy teljesen külön saját weboldal, mlm szó mentes domainnel: www.szakerto.eu Ahol már megtalálható egy értékesítési tölcsér másolata és egyre több értékesítési tölcsérem lesz más oldalakon is, pl. itt! Ez azért jó, mert így nem csak én hanem TE is tudsz majd úgy hirdetni, hogy most már tényleg egyáltalán ne lehessen még csak alapos utánajárással se kideríteni, hogy ez egy MLM valójában ha eme tölcsérekre irányítod a jónépet, miközben még is meg tudja jegyezni a rendszer, hogy ki az ajánló! ;)) Ehhez ugye az admin felületeden lévő, 1 kattintásos külső honlap url linkátalakítót kell használni + a kapott linket lerövidíteni és tádáá, a leginkább anti MLM-esek se tudják immáron kideríteni, hogy MLM-es a rendszer amit kaptak (addig, amíg végig nem nézik az értékesítési tölcsér videókat és mégis Te alád kerül majd az MLM fában a tag! 😉 Ez is hatalmas segítség lehet mindenkinek, aki MLM szekptikus ismerőst akar beszervezni, és akkor is nagyon jól jöhet ha MLM-et nem szerető hirdetési hálózaton akarsz hirdetni! (Bár a facebook se szereti még a linkrövidítőket se tehát ezért én a facebook adsot sem ajánlom!)


+ SZUPER hasznos fejlesztések:
A emailes regisztrációs oldal immáron regisztráció NÉLKÜL mindi kiírja annak a konkrét nevét, aki az ajánló, aki alá kerülne a beregisztráló ha beregisztrál. Ez hihetetlenül hasznos funkció, ami az MLM-ek döntő többségéből szintén hiányzik, tehát MennyOrszág kuriózum ez is 😉. S arra jó, hogy csak így lehet könnyen biztosra menni, hogy valóban jó ember alá regisztrálunk-e a hálózatban. Valamint ezen kívül a regisztrációra is nagyon nagy mértékben segíthet motiválni az embereket ugye ha egy ismerős jóbarát nevét látják!:

HA van ajánló akkor jön csak elő eme doboz a részletekkel, ha nincs akkor nem látszódik!
Ezen kívül az admin felület is immáron mindenkinek kiírja az ajánló nevét és elérhetőségeit is a könnyebb kapcsolat felvételhez!



+ Új képzések oldal került létrehozásra, ahol immáron a 2 db ingyenes képzés kiemelve nagyban van felül, és külön kategóriákban vannak már a pénzügyi és önfejlesztő képzések is és teljesen külön totál legnagyobban pedig a MennyOrszág csomag, hogy már egyből a képzési oldalról is látni lehessen, hogy az egy minden egyben +prémium csomag! És persze az ingyenes képzések meg így könnyebben becsábítják majd a jónépet! 😉


+ Új, sokkal modernebb és hatékonyabb PopUp okos email feliratkoztatók kerültek fel minden más egyéb weboldalamra lecserélve a korábbi exit popupokat is, és olyan helyekre is ahol eddig nem volt ilyen feliratkoztató popup. S az új popupok immáron MennyOrszág brandingesek és már nem olyan sűrűn jönnek fel idegesíteni, hanem csak 15 percenként és nem azonnal vagy kilépési szándékra, hanem csak ha lejjebb görget valaki így a kevésbé érdeklődőket kevésbé riasztja el, a jobban érdeklődőket meg jobban megfogja 😉 És a designja is jobb és immáron mobiloptimalizált is, és mindez azért jó ugye, mert a kereszthonlapos ajánlói link rendszerrel, azaz az admin felületeden lévő külső honlap URL ajánlói linkessé alakító eszközzel ugye bármely másik külső weboldalamat is tudod egyéni ajánlói linkessé átalakítani és így olyan módon tudod ajánlani, hogy ha bármely másik külső weboldalamon is iratkozik fel emailben bárki, akkor is TE leszel az ajánlója és így TE alattad lehet a tag az MLM fában is örökre, akkor is ha soha nem az uj-mlm.hu-ra irányítod hanem pl. csak az őrült vicces pénzügyi videókra! 😉


+ A MennyOrszág képzési rendszer társoldala az ingyenes vicces pénzügyi és az ingyenes vicces önfejlesztő képzés társoldala az orult.hu is fejlődött pl. olyan új kategóriákkal (a tucatnyi vállalkozási kategóriákon felül) mint pl. képzések-tanfolyamok, jóga, meditáció, komoly, vicces, terápia, kísérlet, kiemelt önfejlesztő vicces rövid videók = az Önfejlesztő címkések. Ezen felül dinamikussá alakítottam a bannereket minden oldalon + dinamikus kategóriafüggő kiegészítő részekkel is bővültek az oldalak (mint pl. az önfejlesztő s vicces pénzügyi videóknál), s így majd 1 kattintással fogom tudni azt is nem csak mennyország brandingessé alakítani ezek után, hanem pl. akár külön instant MennyOrszág kampányokat futtatni specifikus releváns oldalakon, stb. Tehát nem csak a MennyOrszág fejlődik, hanem ugye minden egyéb korábbi oldalamat is a MennyOrszág Képzési Rendszer társoldalává alakítom egyre inkább, ahogy ígértem, hogy egyre inkább mindenhonnan a MennyOrszágba süssön s oda legyenek irányítódva a jónépek és egyre jobban megérje a kereszthonlapos ajánlói linkes, külső URL átalakítót is használni! 😉


+ Ismét számos kisebb, azaz kevésbé látható de roppant hasznos fejlesztés történt mint pl. a tagok pontozás fejlesztése, pár hiba javítása (pl. a double optin is most már jobban fog működni), kampányok fejlesztése, design javítgatás, hatekonyizálás pl. a termékeknél. + A képzések leírásainak, bemutatásainak hatékonyizálása plusz videókkal jobb leírásokkal, frissítésekkel, stb.


+ Bónusz vicces videók az online vállalkozási kihívásokról:
Tudtam én ugye, hogy a kihívás kell Nektek is, hisz eme videóval a kihívás tárgyú hírlevelem rekord közeli 37%-os megnyitási arányt ért el xDDD






+ Hamarosan:
Tervezett fejlesztések a közeljövőben:
:

Pl.:
+ Új videók számos témában mint pl.:
– A honlap gyorsaságának fejlesztése
– Kihívás landing page ;DDD
– Rövid összegző bemutató videó az egész MennyOrszág Képzési Rendszerről
– Rövid összegző és bemutató videók a meglévő képzésekről és funkciókról
+ Rövid videó utmutatók tagoknak, pl. az admin felület működéséről, és a hálózatépítésről
+ A meglévő képzések is fejlesztve lesznek (főleg az ingyenes hírlevél és marketing automatizálós) pl. új értékesítési tölcsérekkel + új hírlevél automatizációkkal + új képzések is lesznek! Valszeg a következő új képzés magáról az MLM iparágról lesz.
+ Külön menüpont lesz a GY.I.K.-nak, a híreknek és a kapcsolati résznek is.
+ A főoldalt teljesen átalakítom majd (egy feliratkoztató oldallá, egy sokkal rövidebb általános bemutató videóval)
+ Ha majd elég képzés lesz akkor lesz kategória metszet szűkítő meg keresési funkció is, hasonlóan az orult.hu-n lévőhöz.
+ Angolról magyarítás pár helyen
+ Elrendezési, átláthatósági dolgok, szöveg tagolás, marketing fejlesztés, email optimalizálások, stb.
+ Admin felület turbózás, új funkciókkal mint pl. egyéb cégek ajánlói linkjeinek feltöltése (!), + felhasználóbarátabb jutalék kiírások, összegző mélységi jutalékok a szintekről átláthatóbban




+ Íme egy kis infó az új képzésemhez:
  • Legjobb Hirlevel Automatizalo CRM

  • MINDEN kötelezettségtől mentes
  • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
  • MLM üzletépítési lehetőség
  • MINDEN hálózatépítési eszköz
  • Aktív a Hozzáférés
  • A kifizetés
  • A kifizetési minimum
  • CRM alap infó és telepítési utmutató
  • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
  • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
  • A CRM + hírlevél automatizálás képzés PRÉMIUM része
  • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
  • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
  • MLM jutalék az 1. szintről
  • a 2. szint mélységből
  • a 3. szintről
  • a 4. szintről
  • az 5. szintről
  • a 6. szintről
  • a 7. szintről
  • a 8. szintről
  • a 9. szintről
  • a 10. szintről
  • INGYENES Tagság

  • HUF0

  • MINDEN kötelezettségtől mentes
  • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
  • MLM üzletépítési lehetőség
  • MINDEN hálózatépítési eszköz
  • Örökké INGYEN
    Aktív a Hozzáférés
  • 3 Havonta van
    A kifizetés
  • 10 000 HUF
    A kifizetési minimum
  • CRM alap infó és telepítési utmutató
  • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
  • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
  • A CRM + hírlevél automatizálás képzés PRÉMIUM része
  • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
  • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
  • 20 %
    MLM jutalék az 1. szintről
  • 10 %
    a 2. szint mélységből
  • 5 %
    a 3. szintről
  • 2 %
    a 4. szintről
  • 1 %
    az 5. szintről
  • a 6. szintről
  • a 7. szintről
  • a 8. szintről
  • a 9. szintről
  • a 10. szintről
  • Hírlevél automatizálás

  • HUF1990

  • MINDEN kötelezettségtől mentes
  • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
  • MLM üzletépítési lehetőség
  • MINDEN hálózatépítési eszköz
  • 1 hónapig
    Aktív a Hozzáférés
  • 2 Havonta van
    A kifizetés
  • 5 000 HUF
    A kifizetési minimum
  • CRM alap infó és telepítési utmutató
  • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
  • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
  • A CRM + hírlevél automatizálás képzés PRÉMIUM része
  • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
  • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
  • 25 %
    MLM jutalék az 1. szintről
  • 11 %
    a 2. szint mélységből
  • 6 %
    a 3. szintről
  • 3 %
    a 4. szintről
  • 2 %
    az 5. szintről
  • 1 %
    a 6. szintről
  • 1 %
    a 7. szintről
  • a 8. szintről
  • a 9. szintről
  • a 10. szintről
  • Mennyország Csomag

  • HUF49 990

  • MINDEN kötelezettségtől mentes
  • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
  • MLM üzletépítési lehetőség
  • MINDEN hálózatépítési eszköz
  • 1 hónapig
    Aktív a Hozzáférés
  • 1 Havonta van
    A kifizetés
  • 1 000 HUF
    A kifizetési minimum
  • CRM alap infó és telepítési utmutató
  • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
  • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
  • A CRM + hírlevél automatizálás képzés PRÉMIUM része
  • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
  • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
  • 35 %
    MLM jutalék az 1. szintről
  • 15 %
    a 2. szint mélységből
  • 10 %
    a 3. szintről
  • 5 %
    a 4. szintről
  • 3 %
    az 5. szintről
  • 2 %
    a 6. szintről
  • 2 %
    a 7. szintről
  • 1 %
    a 8. szintről
  • 1 %
    a 9. szintről
  • 1 %
    a 10. szintről


+ HÁLÁS KÖSZÖNET MINDENKINEK !!! 🙂




Üdv,
Fok Adrián
Megosztás: