1. Bevezető:


Üzemeltető: Fok Adrián egyéni vállalkozó ( Eger, 3300, ugyfelszolgalat [kukac) uj-mlm.hu ) + kapcsolati adatok itt találhatóak) .

Számunkra is fontos, hogy betartsuk az aktuális, érvényes adatvédelmi szabályozásokat és törvényeket, ezért az alábbiakban részletesen bemutatjuk az adatvédelemre irányuló és az adatgyűjtéssel kapcsolatos lépéseket és folyamatokat.

2.
Milyen személyes adatokat gyűjtünk, kezelünk és milyen okokkal?

A személyes adatok azok, amik egyértelműen lehetővé teszik egy egyén pontos beazonosítását.

A releváns oldalakon (a szolgáltatói weboldal lapokon és oldalakon: továbbiakban oldalakon) az alábbi személyes adatokat kezeljük, dolgozzuk fel, és tároljuk a jogalapok pontos megjelöléseivel:

KOMMUNIKÁCIÓS ADATOK:

Ide tartozik minden üzenet, amit a bármely oldalon (pl. kommentben, Facebook™-on, űrlapon), e-mailben, közösségi média üzenetben, vagy bármilyen egyéb kommunikációs vonalon juttatsz el hozzánk. Ezeket az adatokat azért dolgozzuk fel, azért kezeljük és tartjuk meg, hogy a felhasználói igényeket kielégítsük, az ígért szolgáltatásokat tudjuk nyújtani, kommunikációban tudjunk maradni az ügyfelekkel és látogatókkal, pozitív irányba növeljük a felhasználói és tartalmi élményt, valamint, hogy az esetleges jogi igények esetén döntési alapot szolgáltathassanak.

A jogalapunk mindezen adatok feldolgozására a felhasználók igazolható érdeklődése a tevékenységünk iránt, ami megnyilvánul az imént felsorolt nekünk címzett üzenetekben.

VÁSÁRLÓI ADATOK:

Ebbe beletartozik minden adat, ami a digitális infótermékek és szolgáltatások felhasználásával illetve esetleges megvásárlásával kapcsolatosak, mint például a vásárló neve, számlázási adatai, e-mail címe, telefonszáma, vásárolt termékek / szolgáltatások adatai. Ezen adatokat a rendelések sikeres teljesítése végett dolgozzuk fel, és azért, hogy jogilag megfelelő feljegyzéseink legyenek a vásárlásokról, habár a fizetős szolgáltatások még nem megvásárolhatóak rendesen online (de tervezek ilyesmiket, ezért írom le itt ezen részeket is).

Eme adatok tárolásának jogalapja a rendeléssel létrejövő szerződés teljesítése a vásárló és a szolgáltató között.

FELHASZNÁLÓI ADATOK:

Ebbe beletartoznak az oldalak használata során keletkező adatok (mint pl. felhasználói nevek, email címek, keresztnevek, avatár kis ikon képek (pl. Gravatar), egyénileg feltöltött háttérképek), amik lehetővé teszik az oldalak funkcióinak a technikai működését, hogy a tartalmakat / digitális szolgáltatásokat lehetővé tegyük, hogy az oldalak biztonságát megőrizzük, és, hogy mentéseket tároljunk a felhasználók oldalainkkal kapcsolatos tevékenységeiről, és hogy mindezek segítségével mindig a lehető legrelevánsabb, legfrissebb, legjobb tartalmakhoz férhessenek hozzá a népek.

Eme adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználók egyértelmű érdeklődései a tevékenységünk irányába, ami a minőségi biztosításához és az oldalak technikai működéséhez mindezeknek a tárolása szükségszerű.

TECHNIKAI ADATOK:

Ezekbe beletartoznak az oldalak használata során keletkezett bizonyos technikai adatok, mint pl. az IP cím, session ID-k, hashek, curlok és webhookok azaz főleg HTML, PHP és adatbázis adatok (pl. böngésző tokenek, hivatkozások, sütik és azok adatai, oldalakon belüli kapcsolati relációk és pontszámok), a bejelentkezési információk, böngésző-adatok, az egyes oldalak látogatási hossza és sorrendje, oldalmegtekintések és navigációs utak, az oldalak látogatásainak a száma, dátumai és időpontjai, időzónák, nem pontos területi adatok (ország és város) és egyéb analítikai, statisztikai adatok (mint pl. visszatérő látogató-e a felhasználó, megtekintett oldalak száma, visszapattanási arány, ország szerinti elosztás, stb) és a készülékek, böngészők és operációs rendszerek nem teljeskörű adatai, amivel megtekintik az oldalakat (hogy pl. Linux-e, Windows-os-e, vagy Apple-e, okostelefon-e vagy táblagép vagy asztali gép, pici vagy nagy a képernyőfelbontás, és ilyesmi általánosan megszokott technikai adatok).

Az adatok forrása analitikai szoftver (pl. Google Analytics, StatCounter.com ), a honlap motorok (maga a weboldal is kap néha ilyen adatokat, pl. a hivatkozásokról), hírlevélküldők (mindenhol a hozzá releváns adatokkal találhatóak csak meg, itt pl. a látogatók ország megjelölésével).

Mindezen adatokat azért dolgozzuk fel, hogy kielemezzük a látogatók és felhasználók szokásait az oldalakon a minőségibb tartalmak és élmény nyújtásához, és hogy megőrizzük az oldalaink biztonságos működését, és fejlesszük és jobban megértsük a marketing releváns döntéseket.

Eme adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználók egyértelmű érdeklődése a tevékenységünk felé, ami engedélyezi számunkra, hogy a biztonsági és minőségi elvárásoknak megfelelően feldolgozzuk ezen adatokat, és az szolgáltatások, termékek minőségének és felhasználói élmények növelésére, az szolgáltatások és az oldalak bővülésére felhasználjuk a hatásosabb működés érdekében.

MARKETING ADATOK:

Ebbe beletartoznak a látogatók preferenciái például, hogy milyen kategóriájú tartalmakat nézeget és milyen marketingtartalmat fogad tőlünk szívesen és milyen arányban. Ezen az adatokat azért dolgozzuk fel, hogy lehetővé tegyük az jobban igényelt tartalom és szolgáltatás kategóriákra való nagyobb fókuszálást, releváns tartalmi kategóriákba, üzenetcsatornákba való bekerülést és az irrelevánsakból való kikerülést és akár a releváns nyereményjátékokon való részvételt, s, hogy így mindezekhez a tartalmakhoz /termékeinkhez / szolgáltatásainkhoz kapcsolódó releváns reklámot küldjünk (emailben csak a felhasználó beleegyezésével, melyről bármikor igény szerint le is iratkozhat), ami felé a felhasználó érdeklődését fejezte ki.

Eme adatok feldolgozásának jogalapja a felhasználók egyértelmű érdeklődése a tevékenységünk felé, ami engedélyezi számunkra, hogy a biztonsági és minőségi elvárásoknak megfelelően feldolgozzuk ezen adatokat, és az szolgáltatások, termékek minőségének és felhasználói élmények növelésére, az szolgáltatások és az oldalak bővülésére felhasználjuk a hatásosabb működés érdekében.

 

A fentebb listázott, gyűjtött adatokat időnként felhasználhatjuk olyan célokra, mint például célzott, releváns hirdetések biztosítása hírlevélben, push üzenetben akár böngésző push üzenet vagy app push notificationban, a Facebook™ platformon, vagy akár telefonon, SMS-ben, illetve különböző értesítésekben és dinamikus hirdetési felületeken, és, hogy így mérjük a hirdetések működésének a sikerességét.


A tevékenységünk során soha sehol NEM gyűjtünk olyan érzékeny adatokat, mint pl. etnicitás, vallási szemlélet, szexuális irányultság, szexuális élet és orientáció, politikai vélemények és szakszervezeti tagság, egészségügyi állapot és háttér, genetikai vagy biometrikai információk, irreveláns oldalakkal kapcsolatos adatok (pl. olyan adatok, amelyek nem a saját oldalainkhoz kapcsolódóak), és a releváns adatokat se osztjuk meg illetéktelenekkel soha.

 

3.
Hogyan gyűjtünk adatokat?

Személyes adatokat gyűjthetünk olyan módokon, hogy a felhasználó direktbe elküldi a számunkra (például egy hírlevélre feliratkozással, rendelés feladásával, vagy egy üzenet elküldésével).

Ezen kívül bizonyos adatok (pl. a fentebb felsorolt technikai adatok) automatikusan kerülnek gyűjtésre az oldal használata során, például az úgynevezett “cookie”-k és hasonló fentebb felsorolt technológiák által.

A felhasználói csatornákról bármikor le lehet iratkozni (pl. a hírlevelekről automatán 1 kattintással, vagy az olyan főbb, lényegi csatornákról is bármikor le lehet iratkoni mint a push üzenetek, facebook oldal, youtube videók, stb.) A technikaibb jellegű (=”észrevétlenebb”) adatokat mint például a megnézett oldalak pedig külön igény benyújtásával manuálisan tudjuk törölni.

Bizonyos adatokat külső partnerektől is fogadhatunk, mint például hírlevélküldőkből, analitikai szolgáltatóktól, mint pl. a Google Analitics (EU-n kívüli partner), hirdetési hálózatoktól, mint pl. a Facebook™ (EU-n kívüli partner), illetve fizetési lehetőséget biztosító partnerektől.

 

4.
Az AdatVédelemmel Kapcsolatos Gyakorlati Lépéseink és Konkrét Biztonsági Technológiák:

Számunkra is rendkívül fontos a biztonság és a felhasználók adatainak megfelelő védelme, és a hatályos szabályozásnak való megfelelés.

Ezért az oldalainkon kiemelt fontossággal kezeljük az adatvédelmet, és jelentős erőfeszítéseket tettünk az oldal által gyűjtött adatok megvédésére és biztonságos gyűjtésére mint pl.:
– Minden oldalunk SSL biztonsági protokollal működik
– SSL – TSL – DKM – DMARC titkosítási és biztonsági protokollok működnek az email hírlevélküldésnél
– Dupla E-mail megerősítéses hírlevél feliratkozás ( = Double Opt-In ) és egyéb ANTI-SPAM elleni védekezési formák pl.: 1 kattintásos leiratkozási lehetőség minden hírlevél alján, Can-SPAM-Act, visszapattant és kézbesíthetetlen email kezelés (pl. automata email törlés ha megszűnik az email címe valakinek, hogy a többiek ne szenvedjenek káros hátrányt „spam lepontozás” miatt), stb. modern technológiák (Lást pl. mik vannak még pl. a ListaMester-nél)
– Biztonságos és biztonsági pluginek, kiegészítők használata (mint pl. iThemes Security véd a úgynevezett “brute force” és vírusos támadások ellen is)
Plussz biztonsági opciók mint pl.:
– Egyéni adatbázis prefixek
– Jogtalan felhasználók kitiltása, bejelentkezési kísérletek korlátozása
– Gyanús bejelentkezési kísérletek korlátozása, és jelentése
– AntiRobot ellenörző biztonsági Chapta
– Elavult vagy rizikós kiegészítők, szabányok és kódok kerülése
– Folyamatos frissítés és haladás a technológiai fejlődéssel számtalan profi programozó munkáján alapulva (nem csak az 5.6 halyetti 7.3-as PHP és friss adatbázis technológiák használatával, de magukkal a tényleges programkódokkal is)
– Rendszeres biztonsági mentéseket készítünk mindenről (pl. havonta, de minden fontosabb változtatás előtt is) több különböző hardverre
+ Mindezeken felül kapjuk még a tárhely és domain szolgáltatónktól kapott biztonsági opciókat mint pl. szerver oldali zűrvalak, file és könyvtár jogosultságok korlátozásai, rendszeres automata biztonsági mentések, stb.)

Jelen adatvédelmi nyilatkozat által biztosítjuk a felhasználók számára a személyes adataik kezelésével kapcsolatos információkat, akik a kapcsolati elérhetőségeinken keresztül illetve automatizált űrlapok segítségével tudják azokat módosítani vagy akár kérni törlésüket.

Időnként a tevékenységünk minőségének biztosítása érdekében szükségszerű szolgáltató partnereink számára adatokat biztosítani (például tárhelyszolgáltató, hírlevélküldő).

Ilyen esetben mindig úgy döntünk, amelyől úgy látjuk megfelel a biztonsági és minőségi elvárásoknak, tehát pl. odafigyelünk a GDPR rendelet elvárásaira is, és USA bázisú partner esetében az EU-US Privacy Shield adatvédelmi kezdeményezésbeli részvételre az ő általuk biztosított adatkezelési szerződés által, amelyről így az ilyen külsős szolgáltató felek (pl. Google Analytics) ők vállalják tovább ezen biztonsági felelősségeket az ő részükért.

 

5. Marketing Kommunikáció + A Látogató Jogai

Az oldalaink tevékenységei során nélkülözhetetlen fontosságú a marketing releváns kommunikáció folytatása.
Az ezzel kapcsolatos adatkezelés jogalapja az egyértelmű érdeklődés mutatása a szolgáltatásaink / tevékenységeink felé, vagy a felhasználó kifejezett hozzájárulása (pl. amikor beregisztrál / feliratkozik hírlevélre).

Az Európai Unió „Privacy and Electronic Communications Regulations” (PECR) szabályozása alapján marketing célú kommunikációkat küldhetünk a felhasználóinknak ha ehhez kifejezetten hozzájárultak vagy ha vásároltak tőlünk.

A hozzájárulás felfüggesztését, avagy az efféle kommunikációkról való leiratkozást minden esetben jól látható módon lehetővé tesszük (hírlevelek legalján pl. vagy az admin felületen). Minden egyes marketing célú ( = „nem transactional email”) hírlevél alján megtalálható a leiratkozáshoz szükséges link. Ezen felül az adatbázisból való eltávolítás bárki által külön kérhető a kapcsolati menüpont alatt lévő bármely kommunikációs csatornán. Az Európai Unió állampolgáraként a GDPR (General Data Protection Regulation) elnevezésű törvény a következő jogokat biztosítja az oldal felhasználóinak:

a., Hozzáférés a személyes adatokhoz:

Az oldal felhasználóinak jogukban áll kérniük egy másolatot a szolgáltató által tárolt személyes adatokról. A fontosabb, fő, lényegi adatokat akár azonnal is láthatják bizonyos saját admin felületeken is a különböző oldal(ak)on, ahova be tudnak jelentkezni bármikor automatán a saját adataikkal. Egyéb adatok kérése általános esetben ingyenesen teljesítésre kerül várhatóan a kérvényezést követő 14 napon belül.

Ismételt, visszaélésszerű, indok nélküli adatkérvényezés esetén a szolgáltató egy mérsékelt összeget számíthat fel az adatok kérvényezéséhez, és további időre lehet szükség az adatok kiadásához.

Továbbá a szolgáltató jogosult kérni a személyazonosság bizonyítását az adatok kiadása előtt a visszaélések megelőzése érdekében.

A személyes adatok kikéréséhez, módosításához, törléséhez kérjük használd a releváns admin felületeket (vagy a kapcsolati menüpont alatt lévő bármely kommunikációs csatornát).

b, Személyes adatok módosítása:

Ha a személyes adatok módosultak, vagy tévesen lettek netán megadva, a felhasználóknak joga van a saját adataik módosítását kérni.

Továbbá a szolgáltató jogosult kérni a személyazonosság bizonyítását az adatok módosítása előtt a visszaélések megelőzése érdekében.

A személyes adatok kikéréséhez, módosításához, törléséhez kérjük használd a releváns admin felületeket (vagy a kapcsolati menüpont alatt lévő bármely kommunikációs csatornát).

c, Személyes adatok törlésének kérése:

A felhasználóknak joga töröltetni az összes személyes adatát. A fontosabbakat szintén automatán azonnal képes elvégeztetni (pl. hírlevélről leiratkozás törli a hírlevél listából). Egyéb adatok törlését is általában ingyenesen teljesítjük a kérést követő várható 14 napon belül. A személyes adatok törlése után a felhasználói fiók sem lesz elérhető és ezért így az esetleg megvásárolt anyagok is elérhetetlenné válnak, mivel a felhasználói fiókhoz kapcsolódó személyes adatok elengedhetetlenül szükségesek a (pl. megvásárolt infótermék) szolgáltatás eléréséhez.

A felhasználóknak joguk van leiratkozni a marketing hírlevelekről. A marketing célú kommunikációról való automata leiratkozás többnyire azonnali (pl. admin felületi opcióknál), de akár 24 órába is telhet a hírlevélküldőtől függően (a szerver időzített cron job-ok miatt, a szerverek tehermentesítése végett).

Azonban akár a marketing célú kommunikációról való leiratkozás után is küldhetünk üzeneteket, de akkor már csak NEM marketing célúakat azaz „transactional emaileket” (pl. elfelejtett jelszó kéréshez), vagy pl. a rendelések teljesítésére vonatkozóan.

Továbbá a szolgáltató jogosult kérni a személyazonosság bizonyítását az adatok törlése előtt a visszaélések megelőzése érdekében.

A személyes adatok kikéréséhez, módosításához, törléséhez kérjük használd a releváns admin felületeket (vagy a kapcsolati menüpont alatt lévő bármely kommunikációs csatornát).

d, A személyes adatok feldolgozásának korlátozásának kérése

A felhasználóknak van joga külön kérésben kérni az adataik rendelkezésére bocsátásának korlátozását harmadik felek (szolgáltató partnerek) számára. A kérés benyújtása során megnevezhetőek a korlátozni kívánt szolgáltató partnerek.

Fontos megjegyezni, hogy bizonyos szolgáltatókkal való együttműködés nélkülözhetetlenek lehetnek az oldalak működéséhez (pl: fizetési proceszorok), így az ő korlátozásuk esetén az oldalak szolgáltatásai elérhetetlenné válhatnak a felhasználó számára.

Továbbá a szolgáltató jogosult kérni a személyazonosság bizonyítását az adatok törlése előtt a visszaélések megelőzése érdekében.

A személyes adatok korlátozásához kérjük használd a releváns admin felületeket (vagy a kapcsolati menüpont alatt lévő bármely kommunikációs csatornát).

Magyarországon az adatvédelemmel foglalkozó hivatalos szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH). A felhasználók az adatvédelemmel kapcsolatos jogaikról a NAIH honlapján tájékozódhatnak bővebben.

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság,
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.,
Telefon: 06.1.391.1400,
Fax: 06.1.391.1410,
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Honlap: http://www.naih.hu

 

 

6.
Megjegyzés a személyes adatokra vonatkozóan

Időnként néha szükségszerű pár személyes adatot megosztani bizonyos partnereinkkel a felhasználói élmény, a szolgáltatási szinvonal és a normál ügymenet fenntartása érdekében:

-IT technológiai szolgáltatók (pl. a tárhelyszolgáltató), és a számítástechnikai rendszereken hibaelhárítást és karbantartást végző szolgáltatók

-Szakértői partnerek, mint pl. ügyvédek, könyvelők, bankárok, biztosítók, saját alkalmazottak és üzlettársak (pl. programozók, ügyfélszolgálati munkatársak, adatkezelők és adminok)

– Kormányzati szervek, ha a tevékenységünkről jogosan kérnek beszámolást

-Fizetési szolgáltatók, akik biztonságosan kezelik a bankkártya és fizetési adatokat

Nemzetközi adattranszferek:

A felhasználók adatait időnként a felhasználói élmény, a szolgáltatási szinvonal és a normál ügymenet fenntartása érdekében szükségszerű megosztanunk az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívül szolgáltató partnerekkel.

Az EGT-n kívüli országok néha nem biztosítanak azonos szintű védelmet az adatokhoz, ezért az európai törvények tiltják az adatok kivitelét ha a megfelelő biztonsági feltételek nem teljesülnek.

Ha bizonyos kivételes esetekben személyes adatok az EGT-n kívülre kerülnek megtesszük a 4. pontba foglalt lépéseken felül még az alábbiakat is az adatok biztonságos kezelésének érdekében:

– Csak olyan országokba / helyekre továbbítjuk az adatokat, amik a korábban írt biztonsági megoldásokhoz hasonló védelemmel bírnak (s így pl. az Európai Bizottság adatbiztonság szempontjából megfelelőnek tart).

– Ha van USA bázisú igénybevett biztonságos szolgáltató partnerünk akkor az része az EU-US Privacy Shield elnevezésű adatbiztonsági kezdeményezésnek.

Ha tudomást szereznénk olyanról, amikor a fentiek nem teljesülnek akkor azonnal a felhasználók beleegyezését kérjük az adattranszfer megtételére, amely hozzájárulás bármikor visszavonható.

Külső oldalakra vezető linkek és külső szolgáltatások:

Oldalaink időnként tartalmazhatnak külső oldalakra vezető linkeket, vagy az oldalba beágyazott olyan kódrészleteket, amik külső 3. feles szolgáltatások működését biztosítják.

Ezeknek a linkeknek a kattintása, és azon külső (pl. nem saját) oldalak vagy kívülről vett / beágyazott szolgáltatások működése vagy a beágyazott megoldások használata lehetővé teheti külső partnereknek, hogy adatokat gyűjtsenek a felhasználókról.

Mi természetesen mindent megteszünk az ilyen külső felek és partnerek megfelelő átvizsgálására (és igyekszünk csak az eme adatvédelmi és biztonsági írásban foglaltakkal legalább azonos biztonsági fokú felekkel kapcsolódni), de sajnos a külső felek által irányított rendszerek felett nincs teljes irányításunk az ő adatvédelmi elveikre vonatkozóan, s így nem vagyunk felelősek az ilyen szolgáltatások adatkezelési módszereikben fellelhető esetleges hibákért.

 

7.
Adatkezelés Időtartama

A felhasználók adatait csak addig tároljuk, amíg jogi / könyvelési / adatszolgáltatási kötelezettségeink azt kötelezővé teszik, illetve amíg azok a minőségi szolgáltatás fenntartásához szükségesek.

Mindig amikor a tárolás időtartamáról döntünk akkor figyelembe vesszük az adatok fajtáit, mennyiségét, jellegét és érzékenységét is, és adatvédelmi incidens esetén a kiszivárgásának potenciális hatását is.

Adózási okokból szükséges megőriznünk a vásárlók vásárlási és számlázási adatait 8 évig legalább, hogy jogi kötelezettségeinkenk eleget tudjunk tenni.

Bizonyos körülmények között névtelenített formában is felhasználhatjuk az adatokat statisztikai célokra, amely esetben tájékoztatás nélkül tároljuk korlátlan ideig az adatokat.

 

8.
Névtelenített adatok és „Cookie”-k

A szolgáltató oldalain, e-mail üzenetekben, értesítésekben és hirdetésekben használhat úgynevezett böngésző „sütiket” angolul “cookie”-kat és hasonló technológiákat, mint követőkódok, re-marketing címkék, pixelek a minőségi szolgáltatások és felhasználói élmény növelése érdekében. Ezekről eme írásban tájékoztatunk minden látogatót és felhasználót.

Ezek a technológiák segítenek nekünk jobban megérteni látogatóink, felhasználóink és vásárolóink viselkedését, érdeklődését, és igényeit, amelyek által mi tudjunk biztosítani a folyamatosan egyre magasabb szinvonalú működést.

A célunk az, hogy az oldalaink használata minél egyszerűbb, biztonságosabb, hitelesebb, átláthatóbb, tisztességesebb, felhasználóbarátabb, élvezetesebb, hasznosabb, örömtelibb és személyesebb legyen és mindezen technológiák biztosítják ezeket mindenki számára.

A cookiek és az ilyen nyomkövetők SOHA nem tartalmaznak olyan érzékeny adatokat mint pl. jelszavak! Amennyiben a felhasználó még is szeretné megtiltani ezeknek a technológiáknak a nem személyes adatok rögzítését is, az is megtehető az alábbi módok egyikén:

 • A webhelyen megjelenő cookie figyelmeztetés segítségével letiltható azok betöltődése
 • A használt böngészőben a “cookie”-k letiltásával
 • A használt böngészőben a sütik törlésével
 • vagy pl. ennek az eszköznek a segítségével

 

 

 

9.
További irányelvek és szabályok:

– 1 embernek csak 1 fiók jár
– A „kifizetés” szó alatt itt és máshol sem igazi valódi pénzbeli kifizetéseket értünk hanem csak NFT ajándékokat, ami talán egyeseknek a kuponokhoz hasonlítható de valójában még konkrét egységes árfolyama sincsen, tehát itt az alábbiakban használt „kifizetés” szavak alatt valójában NFT airdroppokat értünk, azaz Non Fungible Token ajándékozást, ami semmilyen jogi szempontból nem minősül igazi szokásos értelemben vett kifizetéseknek, mert nemcsak valódi állami pénzeket nem utalunk ki a mennyországtól soha senkinek, hanem még csak bármilyen árfolyamú kriptovalutákat sem (csak NFT-ket ami Non Fungible, azaz nincs egy az egyben árfolyama, mert minden token egyedi és nincs egységes árfolyam de még csak „egységesíthető” se a szokásos NFT-knél, tehát nincs teljes bizonyossággal valódi pénzre is elcserélhető előre kiszámítható igazi értéke jogi értelemben még annyira sem mint a kriptoknak mert az NFT teljesen más dolog és abszolút szubjektív és szerteágazó szokott lenni az egyes egyedi NFT-k értéke [ha egyáltalán van aki szerint értékesek)! Tudom ez most lehet hujujjnak tűnik de a jogi dolgok miatt le kellett írjam.
– A „kifizetésekhez” és jutalékok méréséhez a HUF helyett hasonló okok miatt HÜF-t használunk, amit igyekszünk mindenhol HUF helyett HÜF re átírni, ami egy NFT-khez kapcsolódó pontozási rendszer a „kifizetések”-hez, hogy a mennyország tagjainak segítségét tudjuk vele mérni és azért többet tuggyuk támogatni és némileg valamennyire picit netán hatékonyabban ajándékozni jogi értelemben mondhatni sokszor kb semmire se jó NFT-kkel az aktívabb tagokat.
– Tehát a jutalékok pontokban vannak elszámolva nem igazi pénzben és nem válthatóak át még közelítő árfolyamon sem igazi pénzre hiszen olyat soha nem fizetőnk ki, de sőt még kriptovalutákat se fizet ki a mennyország soha (max csak NFT-ket ajándékoz). Ha tag vagy ne ijedj meg azért az ilyen jogi dolgoktól, nem lesz itt azért majd olyan szürnyű mint ebből tűnhet a számtek analfabéták számára de a jogi biztonság (és dolgok leegyszerűsítése, hatekonyizálása) miatt sajna egyenlőre nem találtunk jobb megoldást. 🙁
– Kiszűrjük a csalókat és büntetjük a szabályszegőket (lehet nem azonnal, de előbb utóbb, pl. a „kifizetések” előtt már nagyon esélyes, hogy rájövünk a turpisságokra, a hírekben írt profi anti-cheat rendszereink miatt, még akkor is ha különböző eszközökről vagy!)
– Ha ugyanazon internetről vagytok de különböző személyek akkor ne aggódj, mert lehet gyanúsnak tűntök majd és kérhetünk személyi ID azonosítást is a kifizetések előtt, de ha sikerül akkor nem lesz probléma (minél gyanúsabb a csalás annál több féle azonosítást kérhetőnk, pl. videósat is akár, ahogy tartod a kezedben a személyidet és mondod, hogy tényleg önszántadból regisztráltál saját magadnak, stb.!)!
– Ha nem csalsz nincs mitől félned
– A rendszerre azok a szabályok vonatkoznak, amiket az oldalon lévő leírásokban, cikkekben és táblázatokban látsz.
– Az egyszerűség kedvéért a legegyszerűbb a táblázatokból tájékozódni.
– Ha netán bármi problémád van írj az ügyfélszolgálatunknak a lábléci kapcsolat menüpont alatt! De adj 1-2 napot ha netán nem tudnánk azonnal reagálni!
– A befektetési módszerek / ötletek nagy kockázattal járhat, akár a teljes tőke elvesztésével. Ezek témák a szerzők magánvéleményét tükrözik, és csak tapasztalatok átadása, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Az ilyen befektetési tanácsadást csak személyes mélyreható egyéni elemzés alapján lehetne meghozni, de ilyet a MennyOrszág képzési rendszer nem vállal, hisz ugye ezek csak általános tapasztalat átadások, nem pedig személyreszóló elemzések egy személyes felmérés után (mert ilyet ugye nem csinálunk). Bármely befektetési döntés meghozatala során tehát az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető maga, alapos utánajárás után hozhatja meg, minden felelősség az övé, és a MennyOrszág képzési rendszer semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen elvesztett tőkéért. Tehát itt maximum módszerek bemutatása és tapasztalatok átadása történik a befektetési képzésben is, nem pedig személyes portfólió egyéni elemzése utáni szaktanácsadás vagy befektetési igény elemzés vagy efféle személyreszabott dolog. Ezért tájékozódj részletesen több forrásból is, és szükség esetén konzultálj személyes befektetési tanácsadóddal!
Tehát ez NEM befektetési tanácsadás, nem végzünk mélyreható egyéni, személyes pénzügyi elemzéseket, nem ígérünk biztos megtérülést (hisz pl. egy vismajor is pl. 3. világháború vagy szerverhackelés vagy bármi bármikor beüthet), nem jóslunk árfolyamokat biztosra, sem profitokat biztosra, nem vállalunk garanciát a befizetett pénzekért, vagy bemutatott cégekért, honlapokért, módszerekért, és nem ígérünk biztos profitokat (hiszen az Tőled függ, hogy mennyire vagy képes sikeresen alkalmazni egy módszert), és nagy lehet a kockázat (főleg ugye a kezdőknek, akik képtelenek értelmezni vagy követni működő rendszereket). A befektetési módszereknél nem konkrét kriptovalutákat ajánlok mint csodalehetőséget, és nem is kérlek hogy XY cégbe fektess be, nem is kérünk téged semmire valójában, hanem csak a tapasztalatainkat osztják meg a szerzők, amelyek sok cégre és kriptovalutákra is alkalmazható módszerek, tapasztalatok befektetési taktikákról, trendekről, “trükkök”ről, magyarán a szerzők mutatják be tapasztalataikat és hogy nekik mi működött de nem teszünk olyan féle ígéreteket, hogy Nálad is biztosra mi lesz a jövő. Ezért garancia helyett igazából csak ötleteket, tapasztalatokat adunk át arról, hogy nálunk mi működött, és másoknak mi szokott működni rálátásunk szerint, de ugye ahhoz, hogy Nálad is működjenek arra nem vállalunk garanciát hisz nem vagyunk jósok és nem mi kezeljük a tőkédet (és egy befektetési módszer JÓ működéséhez kellhet pl. pengeéles fókusz, angol tudás, gyors időzítések és kimagasló észjárás meg precíz módszerismeret is általában a módszert alkalmazó részéről, ami előfeltételeket ugye mi nem tudjuk biztosítani, mert minden ember más), tehát mi nem befektetési tanácsot adunk hanem csak saját tapasztalatainkat és véleményünket mondjuk el oktatási célból, és kiemeljük itt is minden netes dolog lehet maximálisan rizikós is és semmi olyan pénzt ne rakj be sehova, amit nem bánsz akár teljesen is elveszíteni!
– Ha bármi a FAQ részből vagy az összehasonlító táblázatokból nem lenne aktuális, akkor módosítjuk.
– A regisztrációval elfogadod, hogy az alap adataidat (pl. név, csatlakozási dátum, email) megmutassuk a felső szponzorvonaladnak illetve a közvetlenül alád csatlakozóknak a csapat kommunikáció elősegítése érdekében.
– Kérlek mindenhol olvasd el a leírásokat, útmutatókat, videókat, mert eme általános szerződési feltételekben is az érvényes, amit azokban írunk, mondunk, mutatunk.
– Tehát pl. mindennek úgy kell működnie, ahogy a GY.I.K. = Gyakran Ismételt Kérdések alatt le van írva, be van mutatva.
– A fiókod örökké ingyenes tud maradni, soha nem fog megszűnni magától, az MLM pozíciód sem, se a tiéd se másoké (kivéve ha évekig teljesen inaktív vagy és több email felkérés után se jelentkezel be még ingyen se, 1x se). Tehát „nem-vásárlás” miatt soha nem törlünk, hanem csak max több éves totális inaktivitás miatt = ha évekig 1x se jelentkezel be még ingyen se. És az összes felépített hálózatod is megmarad így örökre akkor is ha soha senki nem fizet be semmit. Az, hogy hány szint mélységből milyen jutalékokat mennyi ideig kapsz, az más kérdés!
– A kriptovaluták értéke ingadozik és ha kriptovalutával fizetsz be akkor a különböző kriptovaluta fizetési feldolgozók (payment gatewayek) miatt és a nagy ingadozások miatt a kriptovaluták értéke akár több 10%-al is eltérehet hamar. Tehát lehet más lesz az értéke nagyon az ide oda utalgatások időpontjai között akár rövid időn belül is tehát lehet, hogy egy képzésért úgy tűnik többet kér a rendszer mint amennyi HUF-ban lenne (mert pl. a QR kód sem frissül azonnal), másrészt lehet, hogy az „kifizetéseknél” (azaz NFT ajándékozásoknál = HÜF bónusz pont beváltásnál NFT-re) kevesebb potenciális / eszmei értékű NFT-t kapsz mire megjön hozzád mint amennyi HUF-ban vagy HÜF-ben lehetne. Tudom ez is ködös így, de a kripto világ nem egyszerű hát még az NFT-k jogilag ;P Tehát sajna ki kell hangsúlyoznunk itt, hogy az összes honlapon lévő kifizetés alatt valójában mi HÜF aktivitási pontok alapján történő bónusz ajándékok igénylését értünk mindig mindenhol, és nem pedig igazi pénz kifizetését, mert még kriptovalutákat sem fizetünk ki soha senkinek, csak max TELJESEN EGYEDI NFT-ket ajándékozunk, ami „NonFungible” azaz „NEM beváltható” token a neve szerint.

– A „kifizetéseket” (azaz bónusz pontokból ajándék igénylések teljesítését) csak és kizárólag kriptovaluta NFT tokenekben engedélyezzük a mennyországtól. Jelenleg főleg solana blokklánc alapú NFT-kben, tehát nem igazi pénzben és még csak nem is konkrét egységes árfolyammal rendelkező kriptovalutában, mert az NFT-k = Non Fungible Token, aminek a lényege, hogy nincs konkrét árfolyamhoz kötve mert minden NFT token teljesen egyedi, és mindnek lehet teljesen más az értéke ha bárkinek is megtetszene egyáltalán annyira, hogy értékesnek találja. Tehát még ha minden kriptovalutát pénznek nyílvánítana minden kormány mi akkor sem fizetünk ki valójában soha valódi pénznek számító dolgot, még kriptovalutákat sem, (solana kriptot sem és semimlyen mást sem soha, max NFT-ket ajándékozunk az aktivitást meghálálva teljesen egyénileg némely tagnak néha és általában még az NFTk is más más kollekcióból valóak tehát jogi értelemben nincs egyáltalán pontosan beazonosítható vagy egységesített árfolyam sem az itteni NFT-kre), mert az NFT nevében is benne van hogy „non fungible” azaz NEM váltható be egy az egyben egy pontos árfolyamú bármire még kriptovalutákra sem (max csak ha valaki önként kitalál rá egy teljesen saját, random, véletlenszerű, hasraütött árfolyamot és megegyezik magától egyénileg egy teljesen egyéni csere üzlettel mint pl. amikor 3 nevetésért ad valaki 2 banánt a másiknak, egyik se pénz és nincs fix árfolyam az efféle banán/nevetés cserék között hiszen ezek a világ legszubejektívebb dolgai szoktak lenni az NFT-k általában nagyon de nagyon hasonlóan a banán/nevetés mércéhez képest. Sajnos a jogi dolgok miatt jelenleg még így kell működnünk.
– Hivatalosan a MennyOrszág képzési rendszerbe csak magánszemélyek regisztrálhatnak és vásárolhatnak magánszemélyként (az új KATÁS cécók miatt).
– A HÜF (+ha néhol még netán HUF-ként írná ki a kifizetéseknél) nem igazi HUF és csak max egy közelítően megsaccolt hasraütve random egyénileg tippelt átlagos aktivitási pontrendszer mérték az NFT/aktivitás azaz pl. a banán/nevetés mércéhez hasonlóan, ami a mi szubjektív véleményünk, hogy melyik tag mennyire aktív és egyáltalán nem csak pénzmozgásogtól függhet. Tehát az aktivitási mérték viszonyítás miatt van és kaphat bárki pl. ingyenes dolgokért is pontokat azaz HÜF-t, pl. tag meghívásért, kommentelésért, likeolásért, videó nézésért, link megnyitásért, email megnyitásért, stb. (azért van ez, hogy ha pl. XY HÜF „kifizetést” kérsz ki akkor azért ne valami ócska fos, semmire se jó értéktelen NFT-t kapj majd „kifizetésként” (ha pl. nagyon sok vicces videót néztél vagy pl. sok aktív tagot meghívtál) hanem azért a néhanapi értéke némileg azért picit esetleg talán tükrözhesse valamennyire alkalomadtán néhanapján esetlegesen véleményezhetően szubjektív mércék némelyike alapján ama teljesítményedet amennyivel segítettél a mennyországnak és akár másoknak vagy magadnak eme rendszerben (tudom ez elég ködös így, de bocs sajna a jogi dolgok miatt megint ilyesmit kell leírni, nehogy végül állambá megegyen mindenkit mindenestül, de azért szerintem az okosak értik az NFT-k s a pontrendszer lényegét ;D).
– Tehátaz NFT-k lehetnek kreatív képek, vicces videók, zenék, 3D-s virtuális objektumok, virtuális sokféleségek, teljesen szubjektív művészi alkotások is, ami ugye egyik se igazi pénz és még csak egységes árfolyamuk sincsen hisz lehet valaki teljesen értéktelennek tart egy NFT képet míg más pl. akár nagyon értékesnek tarthat pl. egy 3Ds NFT modellt amit pl. egy 3Ds grafikai animátor programban tudhat használni. Ezek csak példák de remélem az NFT-khez nem értő jogászok is így jobban megértik. Kéretik utánanézni mennyire nem pénz és mennyire nem hasonlítanak az NFT-k tehát még az árfolyammal rendelkező kriptovalutákhoz sem!!
– Tehát a „kifizetések” alatt valójában ilyen teljesen egyéni, digitális „művészi alkotásokat” ajándékozunk, ami lehet egy nagyon egyszerű fos kép is (ha pl. nem voltál túl aktív) és lehet egy nagyon bonyolult, nagyon szép, zenés, animált, csili vili, összetett és nagyon sok mindenre felhasználható 3D-s vektorgrafikus videó VR „hologram” játék karakter is, amit akár sok mindenre fel lehet használni (mint pl. VR valóság belépésre, és így lehet akad aki akár majd még igazi pénzt is adna érte, de ahogy a nevetésnek sincs egységes árfolyama ugyanúgy a teljesen szubjektív művészeti alkotásoknak sem, tehát akkor sem tekinthetőek igazi pénzeszköznek, sem pénzként használható dolgoknak ha minden kriptovalutát annak definiálnának is az összes országban, hiszen az NFT totál más, és nem egy egységes valami hanem abszolút szerteágazó művészeti dolog, és ha azt pénznek tekintenék a jogászok akkor ennyi erővel pl. a nevetést is pénzeszköznek kéne besorolni, meg a festék permetezést a vászonra, és a 3D-s animátor kreativitását is egységes pénzrendszerként kéne megadóztatni stb, de ugye mind tudjuk hogy ez lehetetlenség, ahogy az is hogy mindenkinek a művészetét egységes banán/nevetés árfolyamként próbáljunk beskatujázni. Remélem így már érthető kedves pénzéhes jogász úr ;D Ha netán mégsem akkor kérem nézessen utána az NFT-knek profi programozókkal is, vagy inkább keressen mást amiből/akiből meg tudna élni mert mi sem most jöttünk ám a falvédőről ;P Hálás köszönet, s isten áldja! Kéretik a poklot rendbetenni és a démonokat basztatni inkább innentől, nem pedig a mennyországban az angyalokat! Mert ez mindannyiunk igazi érdeke ha érzi még a gerincét! Köszönjük mind! 😉
– Az elérhetőségedet mint pl email és neved megmutathatjuk a közvetlenül alattad lévő embereknek azaz a te személyes meghívásodra közvetlenül hozzád csatlakozóknak illetve a felső vonaladnak a könnyebb kommunikáció elősegítésére. Amit ugye eme ÁSZFel elfogadtál és engedélyeztél a regisztrációddal együtt is már.
– A jelen rendszerben található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások és videók nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást sem.
– Semmi nem kötelező. Se hálózatépítés, se havi tagdíj. Viszont ingyenes tagként ugye a táblázatban látható hozzáférési korlátozásokkal kell élned: ugye pl. nem láthatod a fizetős képzéseket, stb., magyarán minden úgy működik ahogy a táblázatokból egyértelműen látni, illetve minden képzésre az adott képzésnél lévő táblázat vonatkozik mint pl.:

 • Ceg Jovo

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • 3 ingyenes videó a cégjövő felismerésről
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • Aktív a Hozzáférés
 • A kifizetés
 • A kifizetési minimum
 • Az Átverések + CégJövők Felismerése módszertan
 • A 4. videó: 2 órás cégjövő elemzés 15 konkrét céggel
 • Plusz több órányi oktató videó
 • 8. videóm: 112 perc: a 'vörös vonalak' felismerése
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • Haladóbb videók a cég jóslás módszer alkalmazásáról
 • MLM jutalék az 1. szintről
 • a 2. szint mélységből
 • a 3. szintről
 • a 4. szintről
 • az 5. szintről
 • a 6. szintről
 • a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • INGYENES Tagság

 • HUF0

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • 3 ingyenes videó a cégjövő felismerésről
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • Örökké INGYEN
  Aktív a Hozzáférés
 • 3 Havonta van
  A kifizetés
 • 10 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • Az Átverések + CégJövők Felismerése módszertan
 • A 4. videó: 2 órás cégjövő elemzés 15 konkrét céggel
 • Plusz több órányi oktató videó
 • 8. videóm: 112 perc: a 'vörös vonalak' felismerése
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • Haladóbb videók a cég jóslás módszer alkalmazásáról
 • 20 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 10 %
  a 2. szint mélységből
 • 5 %
  a 3. szintről
 • 2 %
  a 4. szintről
 • 1 %
  az 5. szintről
 • a 6. szintről
 • a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • CégJövő Jóslás

 • HUF14 990

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • 3 ingyenes videó a cégjövő felismerésről
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • 1 hónapig
  Aktív a Hozzáférés
 • 2 Havonta van
  A kifizetés
 • 5 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • Az Átverések + CégJövők Felismerése módszertan
 • A 4. videó: 2 órás cégjövő elemzés 15 konkrét céggel
 • Plusz több órányi oktató videó
 • 8. videóm: 112 perc: a 'vörös vonalak' felismerése
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • Haladóbb videók a cég jóslás módszer alkalmazásáról
 • 25 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 11 %
  a 2. szint mélységből
 • 6 %
  a 3. szintről
 • 3 %
  a 4. szintről
 • 2 %
  az 5. szintről
 • 1 %
  a 6. szintről
 • 1 %
  a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • Mennyország Csomag

 • HUF49 990

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • 3 ingyenes videó a cégjövő felismerésről
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • 1 hónapig
  Aktív a Hozzáférés
 • 1 Havonta van
  A kifizetés
 • 1 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • Az Átverések + CégJövők Felismerése módszertan
 • A 4. videó: 2 órás cégjövő elemzés 15 konkrét céggel
 • Plusz több órányi oktató videó
 • 8. videóm: 112 perc: a 'vörös vonalak' felismerése
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • Haladóbb videók a cég jóslás módszer alkalmazásáról
 • 35 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 15 %
  a 2. szint mélységből
 • 10 %
  a 3. szintről
 • 5 %
  a 4. szintről
 • 3 %
  az 5. szintről
 • 2 %
  a 6. szintről
 • 2 %
  a 7. szintről
 • 1 %
  a 8. szintről
 • 1 %
  a 9. szintről
 • 1 %
  a 10. szintről