Vicces Önfejlesztő ALAP Képzés

Ft

Eme önfejlesztő képzést NEM LEHET MEGVENNI, hisz INGYENES, viszont regisztrációhoz kötött. Tehát csak bejelentkezés után tudsz rá jelentkezni (itt lejjebb).

INGYENES

Megosztás:

Eme alap, vicces önfejlesztő képzést CSAK heti hírlevélben kapod HA tag vagy ÉS jelentkezel rá külön itt lent!

Ha jelentkezel utána e-mailben küldök hetente újabb és újabb hasonlóan vicces önfejlesztő mondanivalós rövid videókat, többnyire egyszerű, vicces és közérthető formában, mint például a fenti kis rövid ‘Ki vagy?’ videó! 😉 Vagy ez:

Hetente mindig pontosan 1 db emailt kapsz majd 1-3 db új, hasonlóan őrült önismereti / önfejlesztős videóval, amelyek összesen max 1-2 perc lesz általában hetente.

Néha nem csak vicces, de komolyabb önfejlesztő videók is lehetnek közöttük, de azok közül is általában max. a rövidek, mert a hosszabbak és komolyabbak már csak fizetős csomagokban lesznek inkább, mert eme ingyenes képzés inkább csak NAGYON ALAP bevezető, a LEGALAPABB önismereti, önfejlesztő dolgokról vicces formában, hogy kedvet csináljon a ‘komolyabb’ témákhoz is, s így ezért is INGYENES örökre! 😉

Szinte minden héten kapsz tehát legalább 1 videót a legkülönfélébb önfejlesztő témákban mint pl. önismeret, emberismeret, kommunikáció, elme, spiritualitás, lélek, megvilágosodás, jóga, önbizalom fejlesztés, ‘igazi önmagunkra találás’, hamis célok lefejtése, életenergia, érzelmek, meditáció, és az ÚJ még hatékonyabb önfejlesztő módszerek (többnyire vicces formában)! De NEM a szokásos ‘hosszan vontatott uncsi’, hanem a rövid tömör lényegretőrős és mégis VICCES formában mint pl. az őrült jóga-csirkét, a megvilágosodott macskát, az üzleti angyalokat, a ‘telepatikus üzletkötést’, a sámánkristályt, az orgazmus masszázst, a ‘TÚL spirituális cégvezetőt’, a 12 000$-os érzelmi intelligenciát, a hupikék féle idő teremtést, vagy hasonló vicces önismereti mondanivalós RÖVID mozifilm + sorozat részleteket mint pl. aktuális társadalmi és gazdasági előrejelzéseket:


+ Ugyanezen heti hírlevél képzésben még véletlenszerű + kiemelten ajánlott önfejlesztő vicces videókat is kapsz kizárólag a MennyOrszág képzési rendszer válogatott videó ajánlásaiból, és mindazon mozifilmeket is megtalálhatod, amikből ki vannak az ilyen vicces önfejlesztő részletek vágva! 😉

Örökké fog tartani eme képzés, amiről bármikor le tudsz iratkozni 1 kattintással (a hírlevelek alján is + az admin felületeden is).


JELENTKEZZ 1 kattintással itt!:


ITT TUDSZ MAJD INGYEN JELENTKEZNI EME KÉPZÉSRE BEJELENTKEZÉS UTÁN !
Tehát regisztrálj egy örökké ingyenes fiókot, jelentkezz be, majd utána gyere ide vissza kattintani itt is egyet!

Jelentkezni itt tudsz majd!

Amint jelentkeztél (itt fentebb) eme ingyenes képzésre kapod hetente a hasonlóan őrült, vicces rövid önfejlesztő videókat emailben mint pl.:

Megosztás: