Vicces Pénzügyi ALAP Képzés

Ft

Eme Pénzügyi képzést NEM LEHET MEGVENNI, hisz INGYENES, viszont regisztrációhoz kötött. Tehát csak bejelentkezés után tudsz rá jelentkezni (itt lejjebb).

INGYENES

Megosztás:

Eme ALAP Pénzügyi képzést CSAK heti hírlevélben kaphatod és csak HA tag vagy.

Utána e-mailben küldök hetente újabb és újabb kifejezetten pénzügyi mondanivalós rövid vicces videókat, többnyire egyszerű, közérthető és vicces formában, mint például eme itteni kis rövid pénzügyi vicces videók! ;D

Hetente mindig pontosan 1 db emailt kapsz majd 1-3 db új, hasonlóan őrült pénzügyi videóval, amelyek összesen max 1-2 perc lesz általában.

Néha nem csak vicces, de komolyabb pénzügyi mondanivalós videók is lehetnek közöttük, de azok közül is általában max. a rövidek, mert a hosszabbak és tényleg komolyabbak csak fizetős csomagokban vannak és lesznek, mert eme ingyenes képzés inkább csak NAGYON ALAP bevezető, PÉNZÜGYI ALAPOZÓ, tömör, rövid vicces formában, hogy motiváljon, energiát adjon, és, hogy kedvet csináljon a komolyabb pénzügyi témákhoz is, s így ezért is INGYENES örökre! 😉

Szinte minden héten kapsz tehát legalább 1 videót a legkülönfélébb pénzügyi témákban mint pl. gazdagság, luxus életérzés, szegénység, munka, mókuskerék és a mókuskerékből kijövés, saját vállalkozás indítás, üzlet, tárgyalási technikák, eladás, marketing, vezetőképzés, stb. De NEM a szokásos ‘hosszan vontatott uncsi’, hanem a rövid tömör lényegretőrős és mégis VICCES formában 😉Örökké fog tartani eme képzés, amiről bármikor le tudsz iratkozni 1 kattintással (a hírlevelek alján és a fiókbeállításaidnál is). Eme képzést alapból elkezdi kapni minden új MennyOrszág tag, tehát elég simán beregisztrálnod ha korábban nem iratkoztál le eme hírlevélről.

Ha netán nem kapnád az efféle őrült vicces pénzügyi videókat heti hírlevélben, akkor itt újra tudod őket igényelni:JELENTKEZZ 1 kattintással itt!:ITT TUDSZ MAJD INGYEN JELENTKEZNI EME KÉPZÉSRE BEJELENTKEZÉS UTÁN !
Tehát regisztrálj egy örökké ingyenes fiókot, jelentkezz be, majd a biztonság kedvéért utána gyere ide vissza kattintani itt is egyet!

Jelentkezni itt tudsz majd!


Amint jelentkeztél eme ingyenes képzésre kapod hetente a hasonlóan őrült, rövid vicces pénzügyi videókat mint pl.:

Megosztás: