Nagyon Konkrét Befektetési Módszerek + Ötletek 6.0

24 990 Ft 1 hónapra

NAGYON Konkrét Befektetési Ötletek és olyan módszerek és cégek, amelyekbe akár elég lehet 1x berakni a pénzt (egyéb meló nélkül) és hatalmas profitokat hozhatnak akár már 1 éven belül is. Eme képzést is folyamatosan fejlesztem figyeld alul a verzió híreket!

Megosztás:
A KÉPZÉS TARTALMA:


E képzés nem befektetési tanácsadás, nem konzultáció, nem szakértő képzés, és nem is szakértői javaslat, pusztán magánvélemény és személyes tapasztalat átadása. Tehát NEM fix biztos előrejelzés, senem ígéret, hanem inkább csak ötletek és módszerek leírása. Tehát nem befektetésre buzdítás vagy ösztönzés, senem szakértői vélemények, csupán személyes tapasztalataim, hogy nekem mik működtek. Tehát itt senki nem fektet be helyetted, és itt a te pénzedből csak az ötleteimet és tapasztalataimat tudod megvásárolni, NEM pedig a befektetéseket! Tehát:


NAGYON KONKRÉT befektetési cégek és ötletek:
Beletertozik ebbe minden olyan, ami az ingyenesen közzétetteknél esélyesen lehet, hogy vagy
– jóval megbízhatóbb, és/vagy
– jóval többet tud hozni, és/vagy
– jóval hamarabb térülhet meg, és/vagy
– jóval kevésbé kell hozzájuk szaktudás, és/vagy
– több ilyen előny kombinációja, és/vagy
– jóval egyszerűbben használható,
sokkal kevesebbet kell velük foglalkozni időügyileg ugyanolyan jó profitokért, (és nem kell pl. naponta sűrűn vagy hetente kattintani se, hanem tényleg elég egyszer belerakni a pénzt.

Illetve mindezeken felül még itt lesznek azok az általam megbízhatónak tartott egyéb befektetési lehetőségek is (azaz nem maguk a lehetőségek ugye hanem csak azok bemutatása), amelyeknek nincsen külön rendes partnerprogramja, de így eme csomaggal így már akár Te is pénzt tudsz keresni még az ilyen partnerprogram nélküli befektetési lehetőségek ötletének és bemutatásainak a tovább ajánlásával is akár ingyen is.

Tehát nagyon fontos, hogy itt CSAK azon befektetési lehetőségek ötlete és módszerének bemutatása van fenn, amik
– Nem a szokványos, többség által ismert dolgok vagy cégek
– prémium minőségű kitesztelt, s a cégjövő felismerési módszertan alapján is átment
– jóval inkább jó lehet egy befektetési portfólió palettába mint a legtöbb más ingyen is elérhető befektetési lehetőség, mert
– legalább évi 30-50%-ra lehet számítani, de néha akár havi 30%-ra vagy még többre is HA ugye jól csinálod szakértői módon (amiknek az ötlet mentén már simán utána tudsz nézni, de ugye alapból nem néz utána szinte senki hisz az ötlet se jut eszébe, hogy minek is kéne utánajárni úgy látom az itteni ötletek és módszerek többségéről sajna)
– nincs máshol online ajánlói linkes partnerprogramja eme módszereknek / cégeknek
– amiket barátaimnak is szoktam mutogatni, de korábban ugye anyagilag nem voltam motiválva őket megosztani sok hónapon keresztül online mindenkivel csak úgy ingyen, de most már ugye anyagilag is motivált leszek erre is, s így eme ötletlistás befektetési tippek képzés is rendszeresen fog bővülni (és úgy az ára is drágulni fog majd).

S mivel ezek komolyabb befektetési ötletek többnyire haladóknak, ezért ezek a cégek sokszor olyanok, hogy valóban csak komolyabb befektetőket fogadnak, tehát nem csak ID azonosítás, és hasonlók szükségesek sokszor, hanem például 1000$-os befektetési minimum, vagy fizikai szerződés postázása, online jogi ügyintézés, vagy bizonyos online pénztárcák (pl. kriptovaluták stb.) kezelésének tudásának az elvárása, vagy csak simán racionális átlátóképesség és pengeéles fókusz és hasonlók már ALAP tudásként elvártak az itteni módszerek és ötletek jó részénél. Tehát ezeket a befektetéseket főleg csak a haladóknak ajánlom, akik már nem fognak elakadni olyanokban például, hogy egy időzítőt beállítsanak vagy ha kell appok, böngésző pluginek, regisztrációk segítségével szervezzenek össze dolgokat, vagy, hogy kikalkulálják a matekot, meg ilyesmi…! Mert ugye azért semmit nem adnak ingyen, és általában „1x azért meg kell dolgozni értük” és a képzésben ugye csak az ötletek és módszerek lényegét és fő lényegi iránymutatásait adom meg, amik alapján már egy 120 IQ-nál okosabb ember simán milliárdos is tud lenni akár (csak ugye a jó ötletek kiválogatásához pl. 140-160 IQ kell, ezért nem megy még nekik, de ha már megvan a tuti akkor ök már simán képesek rá, tehát eme képzés nem a 100 IQ alattiaknak szóló szájbarágós, hanem csak a lényegpörgetős. És lehet, hogy 1-2 órát azért melózni kell vele havonta haladóbb számtek tudást igénylő módon (például tőzsdei platformokat kell tudni használni, stb.). Vagy meglehet, hogy nagyobb tőkét is igényelhetnek (pl. pár száz dollár helyett pár ezret). Vagy ügyfélszolgálattal kell lelevelezni dolgokat angolul vagy bármi hasonló. Vagy talán nagyon precíznek kell lenni a tőzsdei időzítésekkel, és pengeéles fókuszt és jó időzítést is igényel vagy tényleg jól kell tudni angolul, vagy csak simán sűrűn kell ránézni pepecselős módon vagy ilyesmi, mert ugye minden ötlet és módszer más, de valamit azért mind igényel, vagy nagy tőkét, vagy rutint, vagy időzítést vagy észt, vagy sok fókuszt, vagy módszertan és stratégia kialkítást, vagy ezek kombinációját, de mivel még maga az ötlet se merült fel atöbbségben ezért először ugye sajna azokat kell leírjam aztán majd részletesebb videókkal is egyre inkább bővül majd a képzés, nem csak lényegi pár oldalas útmutatókkal / módszer.

Tehát ha Te még kezdőnek érzed magad ezek után, akkor kérlek NE vedd meg eme csomagot, mert esélyes, hogy valahol elakadsz és inkább az unokádnak küldd el akkor, mert ő várhatóan nem fog ilyen „technikai” akadályokon elakadni! 😉

De persze nem kell megijedni, mert ha tudsz angolul és nem vagy számtek analfabéta és már gyakorlott online befektető vagy akkor piskóta ‘meló’ lesz itt minden, hisz ugye a többségéhez nagyon minimális idő és erőfeszítés kell. Tehát inkább ész, diverzifikálás, szabad időbeosztás, tőke és precízség kell és nem pedig sok munka vagy sok idő ezen ötletekhez, cégekhez, befektetési módszerekhez. Persze ahogy bővül majd egyre inkább a lista, úgy némely módszer azért itt ott némi rendszeres melót is igényelhet, mint pl. heti többszöri tőzsdei index figyelés, vagy havi pár trend kielemzés, meg ilyesmi, de igyekszem többségében olyan befektetési lehetőségeket és konkrét befektetési ötleteket és cégeket és nagyon konkrét iderakni, amiket vagy nem láttam még máshol így kiemelve és lényegmegszűrve, vagy amikhez tényleg semmi mást nem kell csinálnod csak berakni a pénzt és mások intéznek mindent. Tehát olyan módszerekből is vannak itt, amiket 15 éves online tőzsdei oktatóvideók után se láttam, stb. Vagy olyanok is, amiket azért a profibbak és gyakorlottabbak szoktak emlegetni, de az átlagnak nem tudják jól átadni a lényeget ezért nem is csinálja csak nagyon kevés ember, mert le se esik nekik a lényeg hogy hogy is lehetne jól csinálni meg ilyesmi. Tehát ahogy egyéb képzéseimnél és egyéb módszereimnél és egyéb cikkeimnél is láthatod én képes vagyok a lényeget jól megragadni és tényleg csak a hasznos fő útmutatásokat leírni tömören CÉLirányosan a sok blabla és érthetetlen szóhasználat helyett.

Tehát FONTOS, hogy itt NEM a szokásos, mindenhol ingyen is látható befektetési módszerek vannak, hogy pl. „vegyél aranyat meg kriptot” meg ilyenek, hisz azokat mindenki ismeri, nem kell külön mondani. Tehát itt tényleg NEM közismert befektetési cégek, befektetőket fogadó startup vállalkozások, módszerek és ötletek vannak (vagy olyanok, amik „közismertek” de senki se csinálja mert a plusz észcsavar hiányzik belőlük hogy hogy lehetne jól csinálni) és NEM a szokásos tőzsdei gyertyamintás taktikák meg közismert részvényes meg ingatlanos meg brókercéges meg hasonló mindenhol látható dolgok vannak itt, NEM azok és nem is olyanok, amik nagy rizikóval vagy sok munkával jó ha évi 30%-ot hoznak!!! Hanem azon dolgok, ahol a profit jóval nagyobb, miközben a rizikó jóval kisebb és a munka minimális általában, legalábbis HA jól csinálod és pontosan úgy, ahogy leírom, hisz ugye mindent lehet szarul és jól is csinálni. Tehát olyan módszerek, amikre NEM vállalok garanciát vagy biztosítást de amikbe én is egyre inkább fektetem be a pénzemet, mert amiket én a lehető legjobb befektetéseknek tartok. Tehát ez fontos, hogy NEM szakértői vélemény, hanem személyes vélemény és tapasztalat átadás. Ha hülye vagy és garancia kell, vagy konyhapénzt kockáztatnál akkor menny oda, ahol évi 10%-ot se fizetnek, ha viszont értelmes 120 IQ feletti, aki penge számtekből és pörög az esze és képes átlátni a kockázat rizikó nyereség esély mérlegek súlyozását akkor annak ugye nincs mitől félnie hisz amúgy is diverzifikál és látja majd hogy tényleg mi műkdik kicsiben is, és az megtáltosodhat eme módszerektől, de aki gyökkettő nyugger szinten tötymörög az esélyes, hogy csak belebukik a matekba és időzítésekbe meg a számtekbe stb, tehát NE kockáztass pénzt, főleg ha hülye vagy, NE fektess be olyan pénzt, amit nagy baj lenne ha elveszítenél, muszáj leírnom ezt is sajna, mert sok a hülye 🙁 S ha így ettől megilyedtél akkor nem neked szól eme történet, ha viszont csak röhögsz ezen akkor való neked ez a módszer ötlettár, ami ugye a befektetési módszerek, cégek és ötletek számának növekedésével fog egyre magasabb verziószámokat felvenni és egyre több pénzbe kerülni.

+ FONTOS, hogy ugye ezekbe is csak akkor szabad befektetni ha sok felé eloszlatott portfólióba veszed fel. Tehát NEM szabad összes pénzed egy helyre rakni SOSEM, hanem legalább 5-6 de inkább még sokkal több helyre érdemes eloszlatni mindig a pénzt (pl. szó szerint 50-200 felé), hisz azért ugye ezeknél is lehet kockázat (főleg az emberi figyelmetlenség és mulasztás miatt) és 1-2% hibaszázalék egy válság idején azért simán meglehet, DE ezt ugye egy széles portfólió simán megoldja. Tehát önmagában kb. semmit ne csinálj, mert úgy túl rizikós de porlasztott rizikóval azaz több lábon állással egy nagyon széles portfólió részeként már elég masszív lehet, és a profik is így szokták csinálni, úgy látom sokaknak bejön a gyakorlatban is és már lényegében eme képzésben lévő lista is kitesz már egy kisebb, de elég masszív portfóliót.PLUSZ:

…megkapod még a Haladó = Közepes középső csomag minden előnyét is (ahogy a lenti táblázatban láthatod), mint pl.:

– Haladó = Közepes bónusz %-ok az MLM hálózatodból (több mint az ingyenes tagoké, de kevesebb mint a Mennyország Üzleti Csomagosoké)

+ Teljes www.orult.hu hozzáférés ( Mi ez?: bővebb infó a táblázatban!)


Még részletesebb infókat és a csomagokról részletes összehasonlítást eme táblázatban láthatsz:
Az „i” = „infó ikon” fölé víve a kurzort felbukkanó még részletesebb buborékleírások jönnek elő:
 • Konkret Befektetesi Cegek

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • Aktív a Hozzáférés
 • A kifizetés
 • A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • MLM jutalék az 1. szintről
 • a 2. szint mélységből
 • a 3. szintről
 • a 4. szintről
 • az 5. szintről
 • a 6. szintről
 • a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • INGYENES Tagság

 • HUF0

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • Örökké INGYEN
  Aktív a Hozzáférés
 • 3 Havonta van
  A kifizetés
 • 10 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • 20 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 10 %
  a 2. szint mélységből
 • 5 %
  a 3. szintről
 • 2 %
  a 4. szintről
 • 1 %
  az 5. szintről
 • a 6. szintről
 • a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • Befektetési Módszerek

 • HUF24 990

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • 1 hónapig
  Aktív a Hozzáférés
 • 2 Havonta van
  A kifizetés
 • 5 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • 25 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 11 %
  a 2. szint mélységből
 • 6 %
  a 3. szintről
 • 3 %
  a 4. szintről
 • 2 %
  az 5. szintről
 • 1 %
  a 6. szintről
 • 1 %
  a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • Mennyország Csomag

 • HUF49 990

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • 1 hónapig
  Aktív a Hozzáférés
 • 1 Havonta van
  A kifizetés
 • 1 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • 35 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 15 %
  a 2. szint mélységből
 • 10 %
  a 3. szintről
 • 5 %
  a 4. szintről
 • 3 %
  az 5. szintről
 • 2 %
  a 6. szintről
 • 2 %
  a 7. szintről
 • 1 %
  a 8. szintről
 • 1 %
  a 9. szintről
 • 1 %
  a 10. szintről

Tehát eme képzési csomag is egy havi tagság (pl. a több MLM %-ok miatt) de magától NEM újul meg egyik fizetős csomag sem egyik fizetési móddal sem!
Ha a fentiek közül bármelyik fizetős csomagot megveszed ÉS még aktív az 1 hónapos hozzáférésed akkor pontosan ugyanitt eme oldalon, eme linken fogod megtalálni a képzésed fizetős részét is, tehát ingyenes tagként mindezeket egyszerűen NEM láthatod itt soha!
Tehát ne habozz, most még nagyon olcsó a képzés, mondhatni jelképes az ára, ahhoz képest, amennyi előnyre szert tehetsz vele, de később majd többszörösére fogom emelni az árát.


Az összes korábbi módszerem közül az eddigi legjobb befektetési módszereimet itt listázom már csak és mutatom be eme képzésem frissebb verziójában (tehát korábban sehol nem írtam róluk, mert ezeknek nincs partnerprogramja, mert ezek nem 1-1 cég, hanem 1-1 módszer). Ezek között a leggagyibb egy USD alapú évi 20-50%-os profitos de vannak pl. kriptovalutákkal többszörözős módszerek is DE ezek nem a szokásos módszerek, amiket mindenhonnan hallani, hogy pl. „rakd be X vagy Y kriptoba és kész” hiszen ugye 2022-ben esélyes egy nagy lefele menő trend a szokásos tőzsdéken (ami azóta meg is történt már) és a kriptoknál is ugyhogy ezek olyan módszerek, amik bármilyen irányú trendek esetén is sikeresen alkalmazhatóak.
Az 5 új módszer közül 2 db a natúr alap képzésben is elérhető de 3 db csak a Mennyország csomagosoknak (ezek ugye a jobbak a prémium részben).

Tehát ezek nagyon konkrét, kipróbált, letesztelt befektetési módszerek (amik jó részét én magam is használom), hihetetlen brutál infókkal, amik jó részét nemigen hallani máshol, mert még akik ismerik is azok többsége sem akar magának konkurenciát csinálni (vagy csak nem motivált megosztani, vagy képtelen ugye jól csinálni), ugyhogy ezen módszereket és ötleteket is nekem kell bemutatnom a fő lényegi kulcspontokkal.

Tehát ezen képzés NEM az angolul nem tudó nyugdíjas kezdőknek szóló szint a „hogyan használj egy pénztárcát” szintű lassulással, hanem a haladóknak szól, akik pl. ismerik a tőzsdéket és hatékonyan képesek tanulni a googleból angolul is, de előszűrt információkra vágynak, mert hamar akarják a nagy profitokat.

Ezen eddigi legjobb módszereimen felül az összes többi módszert is mind sorrendbe rendeztem a 2 db listában, aszerint, hogy szerintem melyik a legjobb, és így már összesen 9 db módszer van az alap képzésben és +6 db a prémium részben (amit sima képzési csomaggal NEM, hanem csak MennyOrszág csomaggal láthatsz) és pár korábbi módszert is kiegészítettem infókkal, tehát iszonyat hasznos új dolgokkal bővült eme képzés és olyan kulcs módszerekkel, amiket csak a legnagyobb pénzügyi bálnák és legokosabb / legprofibb befektetők szoktak csak használni, akik csak röhögnek az évi 20%-os profitokon, és helyette inkább havi 50%-ot csinálnak meg még sokkal többet, ugyhogy ismét nőtt a képzés ára.

S sajnos még ki kell emelnem ugye a jogi dolgok miatt, hogy: A befektetési módszerek / ötletek nagy kockázattal járhat, akár a teljes tőke elvesztésével. Ezek témák a szerzők magánvéleményét tükrözik, és csak tapasztalatok átadása, és nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Az ilyen befektetési tanácsadást csak személyes mélyreható egyéni elemzés alapján lehetne meghozni, de ilyet a MennyOrszág képzési rendszer nem vállal, hisz ugye ezek csak általános tapasztalat átadások, nem pedig személyreszóló elemzések egy személyes felmérés után (mert ilyet ugye nem csinálunk). Bármely befektetési döntés meghozatala során tehát az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető maga, alapos utánajárás után hozhatja meg, minden felelősség az övé, és a MennyOrszág képzési rendszer semmilyen felelősséget nem vállal az esetlegesen elvesztett tőkéért. Tehát itt maximum módszerek bemutatása és tapasztalatok átadása történik a befektetési képzésben is, nem pedig személyes portfólió egyéni elemzése utáni szaktanácsadás vagy befektetési igény elemzés vagy efféle személyreszabott dolog. Ezért tájékozódj részletesen több forrásból is, és szükség esetén konzultálj személyes befektetési tanácsadóddal!
Tehát ez NEM befektetési tanácsadás, nem végzünk mélyreható egyéni, személyes pénzügyi elemzéseket, nem ígérünk biztos megtérülést (hisz pl. egy vismajor is pl. 3. világháború vagy szerverhackelés vagy bármi bármikor beüthet), nem jóslunk árfolyamokat biztosra, sem profitokat biztosra, nem vállalunk garanciát a befizetett pénzekért, vagy bemutatott cégekért, honlapokért, módszerekért, és nem ígérünk biztos profitokat (hiszen az Tőled függ, hogy mennyire vagy képes sikeresen alkalmazni egy módszert), és nagy lehet a kockázat (főleg ugye a kezdőknek, akik képtelenek értelmezni vagy követni működő rendszereket). A befektetési módszereknél nem konkrét kriptovalutákat ajánlok mint csodalehetőséget, és nem is kérlek hogy XY cégbe fektess be, nem is kérünk téged semmire valójában, hanem csak a tapasztalatainkat osztják meg a szerzők, amelyek sok cégre és kriptovalutákra is alkalmazható módszerek, tapasztalatok befektetési taktikákról, trendekről, “trükkök”ről, magyarán a szerzők mutatják be tapasztalataikat és hogy nekik mi működött de nem teszünk olyan féle ígéreteket, hogy Nálad is 100% biztosra mi lesz a jövő. Ezért garancia helyett igazából csak ötleteket, tapasztalatokat adunk át arról, hogy nálunk mi működött, és másoknak mi szokott működni rálátásunk szerint, de ugye ahhoz, hogy Nálad is működjenek arra nem vállalunk garanciát hisz nem vagyunk jósok és nem mi kezeljük a tőkédet (és egy befektetési módszer JÓ működéséhez kellhet pl. pengeéles fókusz, angol tudás, gyors időzítések és kimagasló észjárás meg precíz módszerismeret is általában a módszert alkalmazó részéről, ami előfeltételeket ugye mi nem tudjuk biztosítani, mert minden ember más).

+ A KONKRÉT BEFEKTETÉSI CÉGEK + ÖTLETEK HALADÓKNAK:

+ 3 db NAGYON Konkrét Befektetési Tippet, megbízható befektetési cégeket is láthatnál itt HA eme fizetős csomagot megvennéd.

+ PRÉMIUM BEFEKTETÉSI MÓDSZEREK + ÖTLETEK PROFIKNAK:

+ 2 db Prémium Befektetési Tippet = A legjobb konkrét befektetési cégeket is láthatnád itt HA Profi = MennyOrszág csomagod lenne.

VERZIÓ IDŐNYOM:

Eme képzés fejlődése IDŐRENDBEN:

– v6.0: – 2023. 02. 25.: +1 új befektetési módszer (az alap részbe 4. módszernek, így összesen már 11 alap + 6 prémium módszer van) + sok egyéb új frissítés és kiegészítés sok korábbi módszerekhez is.
– v5.5: – 2022. 08. 27.: +1 új 80 perces Kripto Arbitrázs oktatóvideóval bővült a képzés alap része (ami ott a TOP 4. módszer). 😉
– v5.2: – 2022. 04. 17.: Az új TOP 1. módszer (a „Napi COPY PASTE kripto tőzde guru tippek”) kiegészítése.
– v5.0: – 2022. 03. 24.: Új TOP 1. módszer az ALAP képzésbe: „Napi COPY PASTE kripto tőzde guru tippek” 😉
– v4.5: – 2022. 01. 25.: Pár új apróság, új cégek, + új online eszközök.
– v4.4: – 2021. 12. 11.: + 1 db új nagyon konkrét, részletes oktatóvideó a prémium lista TOP 2. módszeréhez (amit csak a mennyország csomagosok láthatnak): Egy olyan módszerről, amivel akár heti több 10% profitokat is meg lehet csinálni, HA jól alkalmazod a módszert, amit amúgy nagyon nem nehéz jól alkalmazni, mert full egyszerű igazából és mégsem láttam kb. sehol máshol netes oktatóvideókban, témaszakértőktől sem, pedig TOP 2. módszer a prémium listámban, mert nem igényel kb. semmi szaktudást se, meg nagy figyelmet vagy időzítéseket se, és sok melót se és mégis ráadásul kis és nagy befektetéssel is végtelenszer meg lehet csinálni még lemenő trendek esetén is hihetetlen egyszerű pár kattintásos melókkal. Eme részletes, lépésről lépésre oktatóvideóban nagyon konkrétan az admin felületeken mutatom be, hogy hogyan is alkalmazom ténylegesen a gyakorlatban számos konkrét példán át eme új módszert igazi pénzekkel lépésről lépésre. Tehát láthatod majd, hogy nem csak elméleti filózok, hanem ténylegesen a gyakorlatban hosszútávon csináltam ilyen egyszerűen ennyi profitokat és a legkonkrétabb konkrétumokat és „mivel és hogyan”okat is láthatod majd nagyon pontosan és részletesen.
– v4.0: – 2021. 11. 30.: – 5 db új nagyon konkrét, kipróbált befektetési módszerrel bővült eme képzés, hihetetlen brutál infókkal, amiket nemigen hallani máshol, mert még akik ismerik is azok többsége sem akar magának konkurenciát csinálni, ugyhogy ezen ötleteket is nekem kell bemutatnom sajna. Az 5 db módszer közül 2 db elérhető az olcsóbbik alap képzésben is és 3 db pedig csak a prémium részben csak a MennyOrszág csomagosok számára. Ezen módszerek eddig kb. a legjobbak és a 2 db listát is sorrendbe rendeztem és korábbi módszereket is kiegészítettem, tehát iszonyat hasznos új infókkal bővült eme képzés és olyan kulcs profi módszerekkel, amiket csak a legnagyobb bálnák és legokosabb / legprofibb befektetők szoktak használni, akik csak röhögnek az évi 20%-os profiokon, és helyette inkább havi 50%-ot csinálnak meg mégtöbbet, ugyhogy ismét nőtt a képzés ára… ;P
– v3.0: – 2021. 11. 20.: – 3 db új nagyon konkrét, kipróbált, letesztelt befektetési módszerrel bővült eme képzésem ugyhogy simán megérdemelné akár a 4.0-ás verziót is már 🙂 S így az ára is nőtt ismét. Eme 3 módszer közül 2 db elérhető az olcsóbbik alap képzésben is és 1 pedig csak a prémium részben csak a MennyOrszág csomagosok számára. Ez utóbbi módszer kb. az eddigi legjobb amúgy, de a másik kettő közül is van 1 ami könyebb és egyszerűbb mint a képzésben korábban bent lévők.
– v2.0: – 2021. 07. 30.: – Több új nagyon konkrét befektetési ponttal és számtalan nagyon konkrét befektetési tippel bővült eme képzés alap része (amihez NEM szükséges MennyOrszág csomag), s így az ára is nőtt.
– v1.0: – 2021. 03. 09.: – A képzés indulása 3 konkrét befektetési ötlettel eme csomag megvásárlóinak + 2 prémium befektetési ötlettel a MennyOrszág csomagosoknak.


HA MÁR TAG VAGY ÉS PÉNZT KERESNÉL:

Eme képzés továbbajánlásával is tudsz pénzt keresni ha megosztod. Ehhez elég bejelentkezned és akkor eme link lekérési és megosztás gombok mindig mindenhol automatikusan a Te egyéni ajánlói linkedet osztják meg eme képzéshez:


Megosztás:

Érdekelhetnek még…