A 0.9.9 verzió fázisig a fejlesztések összegzése a v0.9.7 óta:


A legutóbbi hasonló hír összegző cikk (a 0.9.7 verzió) óta:

Sajnos számos ok miatt nem tudtam úgy fejleszteni a projektet és annyit foglalkozni vele mint terveztem, mert ugye közbe jött a járvány cisztri, a válság cécók és már egy 3. világháborúnak kinéző ukrán valami is, ugyhogy sajnos bocsi, de fontosabbnak tartottam inkább azokról nézni több doksifilmet meg eléggé képbe kerülni, meg ilyesmi, ami elég sok időmet elvette (hisz én ugye azért direkt megoldottam, hogy engem ne hajtsanak az ügyfelek meg a kötelezettségek vagy határidők, mint a tatárt hálisten ^^, hisz tudtam, hogy bármikor jöhet pl. 1 ilyen válság, amikor egyszerűen muszáj képbe kerülni az okokkal és háttérdolgokkal is jobban pl. párezer órányi doksifilmmel, hogy az ember jobban fel tudjon készülni a jövőre.. 🙁 S amúgy is volt még pár probléma mindezeken felül is (pl. családi cécók, nehézfém mérgezés [amalgám fogtömés pl.]) + el is kellett költöznöm, meg cirkó is elromlott, stb. ugyhogy a tervezett új képzések és csodafejlesztések nem maradnak el csak tolódnak, s helyettük a korábbi fázis óta igazából a tervezettekhez képest “csak apróbb” de azért elég jelentős fejlesztések történtek, mert azért eléggé megterheltek engem is (főleg mentálisan és időügyileg) az utóbbi idők efféle történései, de azért ezek mind fejlesztésre kerültek a 0.9.7. verzió óta:

+ Új GYIK Videó + Új GYIK menü sok infóval:

Eme új GY.I.K.-ba a leggyakrabban ismételt kérdéseket szedtem össze új videókkal és sok új és pár régi válasszal együtt ide. Tehát rengeteg új infó van, és több másik helyről a felfrissített régi válaszokat is áttettem ide, hogy egy helyen legyen meg a kezdőknek minden lényegi válasz a Mennyország alapvető működéséről, tehát számos videó beágyazás és további infó belinkelés is van itt, hogy bárki bármilyen kérdésére egyből választ tudjon találni akár bejelentkezés és sok keresgélés nélkül is! 😉

Ezen felül van ugye a hírek menü is már, amit a GY.I.K.-ban is belinkeltem, ami azért fontos, mert hamarosan le fog válni a főoldalról a hírek és csak itt lesznek elérhetőek, és a főoldali hírek helyén csak videós tölcsér lesz majd 😉+ ÚJ KIHÍVÁS TÖLCSÉR A TE LISTÁD ÉPÍTÉSÉHEZ:
A KIHÍVÁSOK KIHÍVÁSA VIDEÓVAL:

Ez nem csupán csak egy vicces videó, hanem ez egy komoly ingyenes képzés is egyben, ami lerántja a leplet a sok egyéb marketing “guru” “kihívás” átveréseiről is, és ami videóhoz készült új tölcsérrel így most már egyúttal nem csak könnyen magad alá regisztrálhatod eme MLM-ben a jelöltjeidet automatán, 1 db link elküldésével eme új “ingyenes értékesítési tölcsérrel”, de ugye így az email címüket is meg tudod szerezni (hisz láthatod az admin felületeden) tehát bármilyen egyéb (pl. NEM MennyOrszágos) termék / szolgáltatás promótálásához is használhatod egy email hírlevél lista építési eszközként, ami iszonyat hasznos tud így lenni bárki számára, hisz ugye nemcsak, hogy nem kell Neked kitalálni és megépíteni egy egész ilyen feliratkoztató tölcsért, de ez lényegében egy eléggé termék és szolgáltatás független, általános feliratkoztató tölcsér (ami nem reklámoz önmagában semmilyen terméket vagy szolgáltatást és mégcsak meggyőzni se akar semmiről, max arról, hogy iratkozzon fel)! Tehát ezt nem csak azért csináltam, mert szánalmas, ahogy sok “marketing guru” át akarja verni a népeket a sok “kihívás”nak álcázott feliratkoztató űrlapjaival (holott csak fel akarja iratkoztatni őket valójában és csak kétkedést és bizonytalanságot és fölösleges versengést kelt a minden témára ráhúzott kihívásokkal a bizonyosság és együttműködés helyett), tehát nem csak ezért, hanem azért is csináltam, mert sokan panaszkodtatok, hogy igazából saját email hírlevél listát akartok építeni, de sokan nem tudtátok, hogy mivel hogyan is kezdjétek és mivel iratkoztassátok fel akkor az embereket pontosan, úgy, hogy közben nem akartatok nekik egyből valami konkrét terméket küldeni (vagy konkrét szolgáltatáshoz kapcsolódó tölcsért), ezért így most már lényegében ezt is megoldottam Te helyetted, és újabb példát mutattam arra, hogy aki valóban akarja az lényegében akármivel fel tudja iratkoztatni a jónépeket! 😉 Ráadásul ennél egyszerűbb módon nemigen lehet BÁRKIT, bármilyen konkrét termék, szolgáltatás vagy téma NÉLKÜL is egyből, azonnal, könnyen, gyorsan, egy link elküldésével feliratkoztatni!!! ;))) Tehát sokan elakadtatok még a hírlevél lista építés és feliratkoztatás legelső lépésnél is, ugyhogy most megint pontosítottam, hogy hogyan NEM érdemes és hogyan ÉRDEMES csinálni ezt könnyen gyorsan, de legfőképp tisztességesen, ugyhogy most már ott van az ingyenes képzések közt is! ;)) Tehát eme eszközt is megcsináltam Neked, Te helyetted, mert ez bizony tényleg hatékony tud lenni azok körében, akiket érdekel a marketing vagy az internetes vállalkozás vagy akár csak az online világ, mert előbb utóbb úgy is az őszinteség és tisztességes marketing fog győzni, majd meglátjátok! 😉+ Új INGYENES képzési videó:
A legjobb INGYENES CRM részletes bemutatása:

A legjobb ingyenes hírlevélküldő és marketing rendszer részletes bemutaása:

Ez ugye ingyenes, de csak bejelentkezés után nézhető és rengeteg részletes konkrétumot mutatok be arról a rendszerről, amit én is használok eme és egyéb oldalaimon is már több éve sikeresen, és teljesen ingyen. Ezen felül szintén használható regisztrációs tölcsérként is eme új oldal is a jobb oldali ikonok közül az ajánlói link megosztásával. 😉
S az eme CRM-ről (Client Relationship Manager = Ügyfélkapcsolat kezelő programról) szóló még részletesebb fizetős képzésem is fejlesztettem:

1.5-ről 2.5-re fejlődött a legjobb ingyenes CRM képzés!

Olyan dolgokkal bővült, mint pl.: chapták, popupok, cron jobok és cron job és egyéb hibaüzik, + a hibák kiküszöbölése és a szegmentálásról és címkézésről olyan kulcs fontosságú infók kerültek fel, amik megoldják a sokaknál elsőre talán hibának tűnő dolgokat és a programozást is elkerülheted velük. 😉 Valamint php ini + htaccess beállítások copy pastéhoz + fejlesztések a cron jobokon + a rendszer frissítéséről is egy teljesen új fejezet (S mindez ugye csak a Mennyország csomagosoknak szóló prémium részben van).+ 2.0-ról 5.2-es verzióra fejlődött a befektetési képzés
ÚJ TOP 1. módszerrelAz új Top 1. befektetési módszer az alap fizetős képzésben is látható nem csak a mennyország csomagosok számára.

+ Ezen felül 8 db új nagyon konkrét, kipróbált, letesztelt befektetési módszerrel bővült eme képzésem ( ebből 4 db elérhető az olcsóbbik alap képzésben is és 4 db pedig csak a prémium részben csak a MennyOrszág csomagosok számára elérhető).

+ 1 db új nagyon konkrét, részletes oktatóvideó a prémium lista TOP 2. befektetési módszeréhez (amit csak a mennyország csomagosok láthatnak): Egy olyan módszerről, amivel akár heti több 10% profitokat is meg lehet csinálni, HA jól alkalmazod a módszert, amit amúgy nagyon nem nehéz jól alkalmazni, mert full egyszerű igazából és mégsem láttam kb. sehol máshol netes oktatóvideókban, témaszakértőktől sem, pedig TOP 2. módszer a prémium listámban, mert nem igényel kb. semmi szaktudást se, meg nagy figyelmet vagy időzítéseket se, és sok melót se és mégis ráadásul kis és nagy befektetéssel is végtelenszer meg lehet csinálni még lemenő trendek esetén is hihetetlen egyszerű pár kattintásos melókkal. Eme részletes, lépésről lépésre oktatóvideóban nagyon konkrétan az admin felületeken mutatom be, hogy hogyan is alkalmazom ténylegesen a gyakorlatban számos konkrét példán át eme új módszert igazi pénzekkel lépésről lépésre. Tehát láthatod majd, hogy nem csak elméleti filózok, hanem ténylegesen a gyakorlatban hosszútávon csináltam eme módszert is.+ Az INGYENES Őrült Vicces képzések fejlesztése:


Új fizetős képzések helyett inkább az INGYENES képzéseket fejlesztettem, ahogy bárki láthatta, aki fel van iratkozva régóta 😉 Mint pl.:

Megsűrűsödtek a heti új vicces pénzügyi meg önfejlesztő rövid videók, így most már közel 800 db áldást kaphat random minden új tag, aki eme ingyenes online képzésekre feliratkozik 😉

+ Ráadásul rengeteg új kategóriával bővült az orult.hu (ahonnan az önfejlesztős és vicces pénz videók is mennek az ingyenes képzésekből) mint pl.: gyereknevelés, komoly, vicces, képzés, táplálkozás + diéta, megoldás, hatalom, arany, karma, csillagkapu, retro, harc, háború, lázadás-tűntetés, orosz, metaverzum / több szintes / virtuális valóság, és természetesen a már meglévő sok száz korábbi videót és minden cikket is bekategorizáltam újra mindezek szerint IS, ami azért nem kis meló ugye. 😉

+ A videók hangjához tartozó natúr “magyar nyelvű” kategóriát külön szedtem három kategóriára:
1. HANG: Eredeti Magyar (aminek a hangja eredetileg is magyarul van)
2. HANG: MAGYAR (szinkronizált, eredeti magyar, vagy nyelv nélkül is érthető) (ebben tehát mind a 3 magyarul is megérthető kategória is benne van)
3. HANG nyelve: NINCS = akár nyelv nélkül is érthető
Tehát így most már nem csak külön is rá lehet szűkíteni ezekre, de a 2. kategórával az is megoldható így most már, hogy egyetlen 1 db “kategóriák metszetének a rászűkítésével” találd meg az összes magyarul is megérthető bejegyzést, és ne kelljen 3x külön-külön rászűkíteni minden magyarul is érthető kategóriára ha neked mindegy, hogy szinkronos-e vagy eredeti magyar-e vagy nyelv nélkül is megérthető-e valami. Ez gigászi nagy okosság és előrelépés, mert ugye nem csak újrakategorizáltam ezek szerint is mindent (még a hang nélküli cikkeket, pl. képeket is!), de ugye ilyet meg aztán végképp nem találni SEHOL MÁSHOL, hogy ilyen szinten precíziós módon lehessen rákeresni valamire (hiszen egyéb “gyűjtőkategóriák” is már így külön vannak szedve több kategóriára mint pl. a feliratok, és azokból is be lehet a kategóriametszet szűkítőbe válogatni bármit) és multi-kategóriák szerint ilyen precíziósan megtalálni bármit azonnal a multi-kategóriametszet szűkítővel akárhány tucat kategóriák metszetére szűkítve (vagy sőt még azon belül is rákeresve bármire), ugyhogy új VILÁGKURIÓZUM eme fejlesztés is! 😉
Hisz így most már rá lehet szűkíteni egyből pl. a retro + eredeti magyar nyelvű magyar mozifilmek közül a hatalom témásakra is, vagy pl. a külföldi barátaidnak a nyelv nélkül is érthető, felirat nélküli vicces orosz komoly háborús képekre is, stb.,stb.,stb.. ;DDDDDD

+ Egyre több a komolyabb téma IS a vicces videók mellett, mint pl. az alga technológiás, az orosz mozifilmes, az Apple mátrixos, stb. 😉

+ Tehát egyre több a hosszabb, komolyabb mondanivalós cikk is a vicces videók alatt (főleg az ingyenes vicces önfejlesztő képzésben) ugyhogy iratkozz fel rá! 😉

+ S aki fel van iratkozva az láthatja, hogy egyre több aktuális témát is kezdtem beleszőni a vicces videók közé is, hogy azért a MennyOrszág fénye mindenhova süssön, mert úgy látom másokat is túlságosan leköt a sok aktuális válságos probléma, amit ugye mindent egyszerűbb humorral feloldani ÉS megoldani is…!!! ;DDD


+ Pár apróbb fejlesztés:


– Sok Ügyfélkategóriás szegmentálás fejlesztés

+ Sok pontozás és címkézés fejlesztés (ezek ugye nem láthatóak kívülről, csak a háttérben vannak, de később nagyon jók lesznek sokmindenre majd 😉 )

+ Double Optin fejlesztés

+ A képzések leírásainak, bemutatásainak hatékonyizálása, jobb leírások, plusz videók beágyazása pár helyen, stb. 😉

+ A szerződési feltétlek frissítése (semmi extra, csak, hogy jogilag kevésbé lehessen belekötni dolgokba).

+ 1 poén MennyOrszág promó videó (ami a 3. szemes orult.hu-n keresztül akár szintén használható feliratkoztatós tölcsérnek a “kereszhonlapos ajánlói link készítő“-vel):


+ A kezdő online pénzkeresőknek a legfontosabb: TOP 1 Tippjeim kezdőknek ÚJ videóm:


+ Apple Windows Mátrix:


+ Mivel jó ideje nem emeltem már árakat a válság mélyülése óta, miközben mindenkit megesz az infláció ezért most hamarosan 2022 Júli 3.-a után közel 50%-al fogom emelni a legtöbb képzésem árát, hisz még így is olyan olcsóak lesznek, mint amennyit más egy óradíjért elkér..! ;P

+ Tervezett fejlesztések a jövőben: :

Pl.:
– A honlap gyorsaságának fejlesztése
+ Új videók számos témában mint pl.:
– Rövid összegző bemutató videó az egész MennyOrszág Képzési Rendszerről
– Rövid összegző és bemutató videók a meglévő képzésekről és funkciókról
+ Rövid videó utmutatók tagoknak, pl. az admin felület működéséről, és a hálózatépítésről
+ A meglévő képzések is fejlesztve lesznek (főleg a CégJövő Jóslós, a CRM-es, és a befektetési ) nem csak új oktatóvideókkal, de pl. új értékesítési tölcsérekkel + új hírlevél automatizációkkal + új képzések is lesznek!
+ A következő új képzés valszeg magáról az MLM iparágról lesz.
+ Külön menüpontban lesznek a hírek és kapcsolati adatok is.
+ A főoldalt teljesen átalakítom majd (egy feliratkoztató oldallá, egy sokkal rövidebb általános bemutató videóval)
+ Ha majd elég képzés lesz és elég fejlettnek látom majd őket, akkor lesz kategória metszet szűkítő meg keresési funkció is, hasonlóan az orult.hu-n lévőhöz.
+ Angolról magyarítás pár helyen
+ Elrendezési, átláthatósági dolgok, szöveg tagolás, marketing fejlesztés, email optimalizálások, stb.
+ Admin felület turbózás, új funkciókkal mint pl. egyéb cégek ajánlói linkjeinek feltöltése (!), + felhasználóbarátabb jutalék kiírások, összegző mélységi jutalékok a szintekről átláthatóbban, stb.
+ Egy kis infó a kedvenc képzésemhez:
 • Konkret Befektetesi Cegek

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • Aktív a Hozzáférés
 • A kifizetés
 • A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • MLM jutalék az 1. szintről
 • a 2. szint mélységből
 • a 3. szintről
 • a 4. szintről
 • az 5. szintről
 • a 6. szintről
 • a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • INGYENES Tagság

 • HUF0

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • Örökké INGYEN
  Aktív a Hozzáférés
 • 3 Havonta van
  A kifizetés
 • 10 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • 20 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 10 %
  a 2. szint mélységből
 • 5 %
  a 3. szintről
 • 2 %
  a 4. szintről
 • 1 %
  az 5. szintről
 • a 6. szintről
 • a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • Befektetési Módszerek

 • HUF24 990

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • 1 hónapig
  Aktív a Hozzáférés
 • 2 Havonta van
  A kifizetés
 • 5 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • 25 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 11 %
  a 2. szint mélységből
 • 6 %
  a 3. szintről
 • 3 %
  a 4. szintről
 • 2 %
  az 5. szintről
 • 1 %
  a 6. szintről
 • 1 %
  a 7. szintről
 • a 8. szintről
 • a 9. szintről
 • a 10. szintről
 • Mennyország Csomag

 • HUF49 990

 • MINDEN kötelezettségtől mentes
 • VICCES Pénz Videó részletek MoziFilmekből
 • MLM üzletépítési lehetőség
 • MINDEN hálózatépítési eszköz
 • 1 hónapig
  Aktív a Hozzáférés
 • 1 Havonta van
  A kifizetés
 • 1 000 HUF
  A kifizetési minimum
 • 11 db konkrét befektetési módszer HALADÓKNAK
 • TELJES ORULT.HU HOZZÁFÉRÉS
 • Ügyfélszolgálat a megvett képzéshez
 • +6 db PRÉMIUM befektetési módszer PROFIKNAK
 • Hozzáférés MINDEN fizetős képzésemhez
 • Személyes segítségem mindenhez és bármihez
 • 35 %
  MLM jutalék az 1. szintről
 • 15 %
  a 2. szint mélységből
 • 10 %
  a 3. szintről
 • 5 %
  a 4. szintről
 • 3 %
  az 5. szintről
 • 2 %
  a 6. szintről
 • 2 %
  a 7. szintről
 • 1 %
  a 8. szintről
 • 1 %
  a 9. szintről
 • 1 %
  a 10. szintről


+ HÁLÁS KÖSZÖNET MINDENKINEK !!! 🙂
Üdv,
Fok Adrián
Megosztás: